|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 18.6.2010: Σ.Ε.Α. "Τηθυς" - Νυχτερινή Κατάδυση στον Ποθητό - Μόνο για μέλη
Φοβερή βουτία
Τουλάχιστον σε εμένα θα μεινει αξέχαστη (πρώτη νυχτερινή μου κατάδυση ) |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 18.6.2010: Σ.Ε.Α. "Τηθυς" - Νυχτερινή Κατάδυση στον Ποθητό - Μόνο για μέλη
Παράθεση:
Φοβερή!! Την πέτυχες τελικά νύχτα!! Στιν επόμενη βουτιά θα μου δείξεις πολλά ζωάκια που έχεις ανακαλύψει!! Φιλιά! |
|
||||
|
||||
Ohhh έτσι λέγεται η πουά ομορφούλα Phys?
Το προηγούμενο ΣΚ βρήκαμε σε νυχτερινή στη Θάσο μια"ξαδερφούλα" της Πάρα πολύ όμορφη γαριδούλα αλλά και πολύ βιαστική να κρυφτεί... δεν μας έκανε τη χάρη να ποζάρει (μόνο μια όχι και τόσο καλή φώτο). Πάντως ήταν η πρώτη φορά που τη συναντήσαμε, εύχομαι να επαναληφθεί!! Grandblue πολύ ωραίοι οι ερημίτες!
|
||||
|
||||
Αααααα, έχουμε λοιπόν φωτογραφίες
Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη