|
Τώρα με τον νέο νόμο, ποιος μας πιάνει ! Για ρίξτε ιδέες και μοιραστείτε μαζί μας τους μοναχικούς σας υποβρύχιους παραδείσους... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Καταδύσεις Σέριφο/Σίφνο/Μήλο
Χαιρετώ όλη τη καταδυτική παρέα,
Θα έχω τη τύχη να επισκεφθώ Σέριφο, Σιφνο κ Μήλο ιστιοπλοικώς(μη ζηλεύει κανείς γιατι θα είμαστε 8 ατομα , ο ένας πάνω στον άλλο και με βλέπω να κοιμάμαι κατάστρωμα αγκαλία με κανά βιτζιρέλο) και θα επιθυμούσα κάποιες πληροφορίες σε ποια μέρη αξίζει να βουτήξομεν. Όσοι πιστοί πληροφορήσετε. Ευχαριστώ Νικ |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καταδύσεις Σερφο/Σιφνο/Μήλο
Καταρχήν, καλά να περάσετε!
Μόνο για την Μήλο έχω άποψη. Εξαιρετικό μέρος για καταδύσεις. Σου προτείνω να κάνεις τις βουτιές σου με το http://www.milosdiving.gr/ Ο Γιάννης Χαβάκης (ο ιδιοκτήτης) είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος - δύτης - επαγγελματίας και αξίζει να τον γνωρίσεις. Αυτή την εποχή βέβαια θα έχει μελτέμια, τα οποία θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο μόνο στην επιφάνεια. Κάτω θα είναι πολύ ωραία. Καλές βουτιές... |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καταδύσεις Σερφο/Σιφνο/Μήλο
Νίκο,
Ρίξε μια ματιά στην παλαιότερη συζήτηση για καταδύσεις στην Μήλο. Θυμάμαι κάποιες πολύ όμορφες βουτιές σε κάτι ξέρες-βραχονησίδες στα βόρια της Μήλου έξω από την είσοδο του κόλπου του Αδάμαντα και πάλι σε κάτι ξέρες κοντά στην Κίμωλο (στα νότια) Καλά να περάσετε
|
||||
|
||||
Απάντηση: Καταδύσεις Σέριφο/Σίφνο/Μήλο
Ευχαριστώ γαι τις πληροφορίες. Έχω κάποιες αμυδρες αναμνήσεις από το MDC που ήταν λίγο κάπως. Προσπάθησα να συνεννοηθώ κ με μια Γαλλίδα στη μητρική της γλωσσα αλλά μάταια. Θα ξαναπροσπαθήσω κ φέτος
Θενκς |
|
|