|
Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Aγορα εξοπλισμού.
Θα το ξαναπώ: δοκίμασε το όποιο τζάκετ πάνω σου, αλλιώς κινδυνεύεις στην πρώτη σου βουτιά με αυτό να ... παλεύεις με την μπουκάλα.
Για την ίδια την μπουκάλα, ναι, οκ, ατσάλι είναι και αν δεν κάνω λάθος ασχέτως μάρκας, δύο εργοστάσια δεν τις φτιάχνουν όλα κι όλα; Για τον συγκεκριμένο ρυθμιστή δεν έχω άποψη, αλλά να θυμάσαι ότι οι εταιρίες έχουν διάφορα μοντέλα, με διαφορετικές δυνατότητες και βέβαια σε διαφορετικές τιμές. Οπότε, δεν είναι μόνο θέμα μάρκας, αν είναι να πάρεις πχ τον φτηνότερο της. Κι αυτό ισχύει νομίζω για το οποιοδήποτε υλικό. Κι επειδή νομίζω ότι σε μπερδεύουμε όσο το συζητάμε, όταν (φαντάζομαι) νοίκιαζες εξοπλισμό, τι πράγματα χρησιμοποιούσες; Ήσουν ΟΚ με αυτά; Αν ναι, κινήσου σε γνώριμα μονοπάτια για αρχή. Κι αν θες παρέα για βόλτα στα μαγαζιά, περίμενε να ξαναπληρωθώ
|
||||
|
||||
Στην μπουκάλα να διαλέξεις ένα καλό κλείστρο. Η ποιότητα του κλείστρου είναι πολύ σημαντική και για την σωστή παροχή αέρα αλλα και για να μην έχεις λειτουργικά προβλήματα στο μέλλον.
|
|
|||
|
|||
Στις μπουκάλες να προσέξεις το βάρος. Δεν έχουν όλες το ίδιο. [Φυσικά δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που διαφοροποιείται η μέγιστη πίεση]
Παράθεση:
Μια χαρά χρήσιμη ήταν η αγορά σου, απλώς όχι σ' εσένα |
|
|