Απάντηση: Ταξιδεύω πολυ - Tι στολή να πάρω?
Θανο , εγω στην θεση σου θα επαιρνα την πιο ελαφρια και την πιο φθηνη φορμα για αυτην την δουλεια . Ο παραγων τιμη ας παιξει τον κυριοτερο ρολο στην επιλογη σου και ο λογος ειναι απλουστατος . Σε βολευει , ειναι ελαφρια ακι σε εκεινα τα μερη οι θερμοκρασιες του νερου ειναι αρκετα ψηλες . Δεν σου κανει αλλο ? Σε αυτες τις χωρες θα βρεις σιγουρα και ευκολα καλες προσφορες (του σκοτωμου) . Αλλωστε με τα συνεχη επαγγελματικα πακεταρισματα θα φθειρεται σχετικα γρηγορα , οποτε ασε τις ακριβες για αργοτερα .
Σχετικα με το παχος του neopren , για εκεινες τις χωρες θα προτεινα 5mm (Βουτηξα Φεβρουαριο στην Ερυθρα με 7mm και μεχρι να κατεβασω το φερμουαρ κατω απο το στηθος , αισθανομουν σαν ετοιμο σουφλε σοκολατας και ειχα ζαλαδες και ψιλοπανικους - οπως παθαινουν ολα τα σουφλε σοκολατας , ιδιαιτερα αν το πρωτο που βλεπουν μπροστα τους οταν ανοιγει ο φουρνος , ειναι το λαγνο , γεματο υποσχεσεις και ονειρα βλεμμα μου ) . Επισης , ενω ειμαι φανατικος οπαδος της μονοκομματης φορμας , παλι για εκεινα τα μερη συνιστω 2 κομματια . Τις περισσοτερες φορες θα βλαστημας τα παντελονια σου και θα προτιμουσες να βουτηξεις μονον με το επανω μερος .
Στην Μαλαισια , στο Sipadan , βουτουσα με μονοσορτ τριων χιλιοστων και ζεσταινομουν . Πολλοι βουτουσαν με μαγιω και μπλουζακι .