|
Νέα, ειδήσεις, πληροφορίες που αφορούν το θαλάσσιο περιβάλλον |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Πρόβλημα νιτρικών και μικροβίων στη λίμνη Βουλιαγμένης
Από το GlyfadaWEB. Ας ελπίσουμε οτι δεν θα αρχίσουν πάλι τη χλωρίωση με το τσουβάλι και τα σκοτώσουν όλα...
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρόβλημα νιτρικών και μικροβίων στη λίμνη Βουλιαγμένης
Πρεπει να κλεισει ΑΜΕΣΩΣ αυτη η λίμνη. Κινδυνευει η υγεια μας !
Ειδικα τα ατομα τριτης ηλικιας που εχουν σοβαρα προβλήματα υγειας πρεπει να απομακρυνθούν άμεσα απο αυτη την επικινδυνη λιμνη !
|
|||
|
|||
2800 COD?
Κάτι ******* έκαναν σίγουρα... ΠΑΚΟΕ βλέπεις... Για να καταλάβετε με μικρότερο ή ίσο του 1500mg/lt COD δέχονται τα αστικά λύματα στην είσοδό τους οι ''βιολογικοί'' ''καθαρισμοί'' Λέτε να βουτάτε σε αποχετευτικό κ να μην το ξέρετε; και τους πείραξαν τα νιτρικά τους τρόμπες...όριο τα 50 νιτρικά λέει ο άλλος... Ρε μάστορη εμείς στο Αργολιδιστάν έχουμε νερό στις βρύσες με 500mg/lt νιτρικα (...), στη λίμνη μας πείραξε; Αρκετά μαγειρεμένα μου φαίνονται... τέλος πάντων ας βγάλουν τα μάτια τους Χλωρίωση στη λίμνη;;; Ποσειδώνα!!!
|
||||
|
||||
ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΙΜΝΗ
Πριν βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και πριν αρχίσουν να γράφονται ''σεντόνια'' παρακάτω...ας αναλογιστούμε οτι ο άνθρωπος είναι στην εντατική με εγκεφαλικό και ας ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση, σιδερένιος και κουράγιο στην οικογένεια του. http://www.madata.gr/epikairotita/social/128260.html . |
|
|||
|
|||
Στον Θερμα'ι'κο ειχαν ριξει προ ολιγων ετων μεγαλες ποσοτητες χλωριου στην θαλασσα για ..... απορρυπανση . Κανεις δεν ενδιαφερθηκε , η απαντηση που πηρα ειναι οτι δεν ειμαι ουτε χημικος ουτε γενικα ειδικος αρα τι τους τσαμπουναω αν δεν κατεχω .
Εγω λεω να ριξω LSD στην λιμνη του Μαραθωνα , μπας και την βρουνε επιτελους οι ξενερωτοι προλεταριοι .... οπως ελεγε και ο Τζιμακος !!
|
||||
|
||||
Δεν έχω κουράγιο να ακούσω τον κο Κασιδόκωστα (καλά νάναι ο άνθρωπος)... Όποιος αντέξει ας μας ενημερώσει σας παρακαλώ...
Δημήτρης