|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 19.11.2011: "Γ.Σ.- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νεου Δ.Σ."
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές και τα καλά σας λόγια.
Με τη βοήθεια των μελών του Δ.Σ. και την δική σας στήριξη θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον Σύλλογο, τα μέλη του και για την κατάδυση που τόσο αγαπάμε. Ευχαριστώ πολύ. |
|
||||
|
||||
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι μαζί σας τη Μεγάλη Τρίτη αλλά το κλίμα που βγάζουν οι φωτό τα λέει όλα!
Συνεχίστε με μεράκι, όρεξη κι ανοιχτή καρδιά κι όλα τα υπόλοιπα είναι καταδικασμένα να βγουν όμορφα
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια και καλή δύναμη σε όλους!!!
|
|
||||
|
||||
Να σας ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου. Πράγματι συγκινήθηκα από το ενδιαφέρον σας. Θα προσπαθήσω να βάλω και εγώ τα δυνατά μου
|
|
||||
|
||||
Ευχες και απο εμενα για καλη δυναμη και οτι καλυτερο για τον συλλογο.
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε θερμά για τις ευχές σας και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.
Όσον αφορά το απελθόν Δ.Σ θα χρησιμοποιήσω μια παροιμία της Κρήτης "Των μπροστινών πατήματα, των πισινών γιοφύργια". Ν.Τσιμιδόπουλος |
|
||||
|
||||
Τσιμιδάκης!
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
|
|
||||
|
||||
Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ.
Χρήστο το ήθελες και μπορείς Καλές βουτιές εντός και εκτός νερού! Με εκτίμηση, Βύρων
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
|||
|
|||
Καλή δύναμη παιδιά!!!
Ο πήχης είναι πολύ ψηλά από το προηγούμενο ΔΣ στο οποίο το μόνο που μπορώ να κάνω τώρα είναι να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Πιστεύω πως με την όρεξη που έχετε δείξει τόσον καιρό τώρα και με τέτοιον πρόεδρο η επιτυχία και οι όμορφες στιγμές θα είναι εξασφαλισμένες! Πρώην πρόεδρε θα είσαι πάντα στις καρδιές μας! Το κενό σου δύσκολα αναπληρώνεται (μεγάλος ο όγκος βεβαίως)