|
Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Internet Shopping
Δεν με «ανησύχησε» τόσο ο χρόνος παράδοσης, όση η καθυστέρηση στην επικοινωνία. Φυσικά και δεν περίμενα να έχω το bcd την επόμενη μέρα σπίτι μου , αλλά είναι εμφανές ότι δεν παρακολουθούν εντατικά το σύστημα παραγγελιών τους (έχω κάνει κι εγώ e-shop administration κι όλο και κάτι θυμάμαι).
Μόλις τους έστειλα σήμερα άλλο ένα ευγενικό e-mail ρωτώντας σχετικά, μετά 2 ώρες μου ήρθε και το tracking number και το σχετικό e-mail αποστολής, μόνο που φαινόταν καθαρά ότι την αποστολή την κάνανε σήμερα κι όχι χτες που με είχαν αρχικά πληροφορήσει. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως προφανώς και η παραγγελία είχε κάπου ξεχαστεί κι αν δεν έστελνα το σημερινό e-mail ίσως να παρέμενε ξεχασμένη για λίγο ακόμη Δεν είναι σημαντικά όλα τα παραπάνω, αλλά όσο να' ναι όταν ο πελάτης βλέπει ένα τέτοιο καλοστημένο e-shop περιμένει και την ανάλογη (αυτοματοποιημένη και ομαλά κυλιόμενη) διαδικασία παραγγελίας Ευχαριστώ για τις απόψεις σας |
|
|||
|
|||
Τελευταία έχω φάει κόλλημα με τις στεγανές , ψάχνομαι καιρό στο δίκτυο αν και έχω υπόψιν 1-2 μαγαζία που θα με εξυπηρετούσαν και εντός Ελλάδος
Έχω ψιλοκολλήσει με τις Bare. Τι θα λέγατε για την παρακάτω(όσον αφορά το μέγεθος σύμφωνα με τους πίνακες μεγεθών της Bare είναι αυτή που μου ταιριάζει). Ξέρω πρέπει να τη δοκιμάσω , όμως η τιμή είναι εξεφτελιστική(νομίζω) και έχει και 7 day return policy http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...=p5197.c0.m619 |
|
|||
|
|||
Εκτός από το μέγεθος, χρειάζεται να ξέρεις και τι νούμερο μποτάκι έχει η συγκεκριμένη στολή που θα σου στείλουν, για να ταιριάζει στο πόδι σου.
|
|||
|
|||
Υποθέτω όπως σε πολλές το μποτάκι μπορεί να αλλάξει έτσι ; Ακόμα και αν το αλλάξω πάλι πιο φθηνα θα μου βγεί σε σχέση με αγορά από δω, υποθέτω γιατί ακόμα δεν πήγα να ρωτήσω.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Επίσης αν ενδιαφέρεσαι για τη συγκεκριμένη αγγελία, πρόσεξε 2 σημεία: α) Αν και πάνω δεξιά γράφει "Ships to: Worldwide", κάτω-κάτω έχει μια υποσημείωση: Παράθεση:
β) Δεν ξέρω τι εμπειρία έχεις από αγορές από USA αλλά υπάρχει πάντα η περίπτωση να σε σκίσουν στο τελωνείο και να σου έρθει το ίδιο ή και ακριβότερα. Αν τελικά το αποφασίσεις, επέλεξε USPS (το τυπικό ταχυδρομείο USA) για να σου έρθει με ΕΛΤΑ - αυτή είναι και η καλύτερη πιθανότητα να γλυτώσεις τα εκτελωνιστικά, αν και σε προϊόντα της τάξης των 600 US$ μου φαίνεται μάλλον απίθανο. Αν μπλέξεις με UPS, Fedex κλπ. είναι σίγουρο ότι θα εκτελωνιστεί κανονικά και θα πληρώσεις κι ένα σεβαστό ποσό (60-100 EUR) για χειρισμό της εκτελωνιστικής διαδικασίας.
|
|||
|
|||
Αν είναι να μου βγεί (προιόν αμφιβόλου χρηστικότητας) + 500€ + καμιά 100€άρα το τελωνείο = 600€ καλύτερα να πάω και να τη πάρω από τον εδώ αντιπρόσωπο που έχω και κάποια έκπτωση μιάς και κάνω εκεί μαθήματα AOW.
Απ' ότι ξέρω οι Αμερικάνοι δεν κάνουν υποτιμολογίσεις, από κίνα έχω πάρει παραγγελία ηλεκτρονικών αξίας 450€ με δηλωμένη αξία 50$ και δεν πλήρωσα τίποτα. |
|
|||
|
|||
Χωρις να εχω την προθεση να κανω διαφημηση σε επαγγελματιες μεσα στο forum , ειναι προτιμοτερο να κοιταξεις πρωτα τι τιμη θα παρεις απο τον συγκεκριμενο . Κι εγω ψωνιζω απο το internet , αλλα πρωτα κοιτω την Ελληνικη αγορα και αν δω οτι οι διαφορα στην τελικη τιμη που θα πληρωσω (μαζι με τα μεταφορικα , εκτελωνιστικα αν υπαρχουν κλπ κλπ κλπ) ειναι πανω απο 10-15 % αναλογα το ποσο εως και 30% , τοτε θα προτιμησω το internet .
|
|||
|
|||
Δικιο εχει ο φιλος...... Πρωτα βλεπουμε απο Ελλαδα και κατοπιν εξωτερικο. Πολυ απο εδω μεσα εχουμε παρει απο εξωτερικο αλλα επισης σχεδον ολοι εχουμε καποιο γνωστο καταστημα που σιγουρα μπορει να μας κανει καλη τιμη. Αν ρωτησεις και χωρις αποδειξη πολυ πιθανο να πλησιαζει και την τιμη που το εχεις βρει στο ιντερνετ. Μεγαλο κακο ειναι οτι δεν υπαρχει ακομα καποια ελληνικη εταιρεια που να φτιαχνει πραγματα για την αυτονομη σε αντιθεση με την ελευθερη καταδυση και ψαροτουφεκο. Κριμα.....
|
|
|||
|
|||
Επισης , κατα καιρους καλο ειναι να ελεγχουμε πρωτα τις τοπικες επιχειρησεις για προσφορες , ξεπουληματα - ξεστοκαρισματα κλπ , διοτι ισως τελικα να βρουμε κατι , ακομα και φθηνοτερα απο ο,τι στο διαδικτυο . Το θεμα της αποδειξης αστο καλυτερα , να παιρνετε αποδειξη διοτι οι τιμες του εξωτερικου , μην ξεχνατε , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τον Φορο Προστιθεμενης Αξιας , ή οποιον αλλον φορο , αναλογα την χωρα απο την οποια ψωνιζουμε .