|
...γιατί μια φωτογραφία = χίλιες ...μπουρμπουλήθρες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
The Coral Garden
Το "The Coral Garden" είναι το καινούργιο μου πρότζεκτ για την ανάδειξη των κοραλλιογενών κήπων της Ελλάδας.
Όσο μου επιτρέπουν οι δυνατότητες μου θα ταξιδέψω στην Ελλάδα και θα κινηματογραφήσω αυτά τα υπέροχα λιβαδια μας. Αυτό που θέλω να έχω σαν στόχο είναι να βγει σε μορφή "ντοκιμαντέρ" οπότε και σίγουρα θα χρειαστώ την βοήθεια μερικών ειδικών . Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει σε αυτή την ιδέα είναι ευπρόσδεκτος ! Έχω ξεκινήσει ηδη το σενάριο και τα πλάνα και ελπίζω πως μέχρι τον Ιούνιο του 2013 να έχει τελειώσει... Ένα μικρο τρέιλερ που ετοίμασα μπορείτε να δείτε εδώ : https://vimeo.com/53015287
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος : 07-11-12 στις 22:08. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: The Coral Garden
Μπράβο Κώστα για την προσπάθεια. Αναμένουμε το τελικό σου έργο.
ΥΓ: Το frame rate που τραβάς είναι χαμηλό ή το image stabilization ειναι ψηφιακό; Έχει ένα περίεργο τρέμουλο η εικόνα οπου το είχα παρατηρήσει και στο άλλο σου βίντεο με τα μικρα πλασματάκια του Κορινθιακού. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχεις να προτείνεις κάτι εσύ που μπορεί να με βοηθήσει στο μοντάζ ?
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
||||
|
||||
Adobe Premiere Pro αν μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση Δεν γνωρίζω κατα πόσο μπορεί να επεξεργαστεί HD video γιατι τα ασχολούμουν πιο ενεργά σαν φοιτητής. Πλέον τα έχω αφήσει.
Πάντως και το 25αρι frame δεν σου αφήνει πολυτέλεια κινήσεων. Μήπως είναι καλύτερα να πας στα 720p με 30+fps? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευτυχώς αυτό που βλέπεις όμως είναι μόνο στο vimeo.... αν δεις ακατέργαστα τα πλάνα η κατεργασμένα σε φουλ ανάλυση δεν έχουν κολλήματα. Οπότε πρέπει να ψάξω λιγο το τι γίνεται με τη αλλαγή ποιότητας απο 1080 σε 720 του vimeo μαλλον.
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
|||
|
|||
Ή να κάνεις συνδρομή στο Vimeo
Good work |
|
||||
|
||||
Κωστή καλημέρα, πέρα από τα τεχνικά ζητήματα, για τα οποία δεν έχω ιδέα θα ήθελα να σε συγχαρώ για την πρωτοβουλία σου, η οποία θα βοηθήσει στην ανάδειξη του ενάλιου πλούτου και ειδικότερα των κοραλλιών.
Όταν είχα κάνει ένα αντίστοιχο θέμα για την εφημερίδα (δες εδώ), με τη βοήθεια των παιδιών από την Πάτρα και επιστημόνων, είχε γίνει "κατακλυσμός" από μηνύματα αναγνωστών οι οποίοι δεν είχαν καν φανταστεί ότι υπάρχουν κοράλλια στους βυθούς μας. Κήπ άπ δέ γκούντ ουώρκ φίλε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pierre-sifnos : 08-11-12 στις 11:19. |
|
||||
|
||||
way to go Milonski!