|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
scubapro g250v
Γεια σας.Εχω εναν ρυθμιστη mk17 με g250v δευτερο σταδιο κ ειδα οτι μετα απο μια δυο καταδυσεισ η μεμβρανη στο δευτερο σταδιο σαν να στρεβλωσε λιγο οπως περιπου στη φωτογραφια.Ειναι προβλημα αυτο ή είναι συνηθες φαινομενο.
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: scubapro g250v
Το πιθανότερο είναι να μην έχει κάτσει καλά η μεμβράνη κατά το σφίξιμο του καπακιού.
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στους δικούς μου ρυθμιστές της ίδιας εταιρίας ( S600 και R390 ), αλλά ούτε και σε ρυθμιστές φίλων. Αν και είναι εύκολο να ξεβιδώσεις το καπάκι και να το δεις απο μόνος σου, αν δεν έχεις πρότερη εμπειρία θα σου πρότεινα να το δει κάποιος ειδικός τεχνικός. Με τους ρυθμιστές μας "δεν παίζουμε" και πρέπει πάντα να τους διατηρούμε σε άριστη κατάσταση, γιατί σε περίπτωση που σου κάνει ένα "σταμάτημα" τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ολέθρια. |
|
||||
|
||||
Εχω ακριβός τον ίδιο και τον χρησιμοποιώ ως εφεδρικό. Δεν εχω παρατηρήσει κάτι τετοιο.. Καλύτερα να τον πας να τον δει κάποιος.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|