|
Αγγελίες στις οποίες η συναλλαγή ολοκληρώθηκε |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Προς πώληση: Apeks Egress, Μποτάκια Scubapro Heavy Duty 6.5mm κ.α
Καλησπέρα.
Υπάρχουν τα παρακάτω για όποιον ενδιαφέρεται αφού δεν θα τα χρησιμοποιήσω άμεσα ή ποτέ. Τα έξοδα αποστολής δεν περιλαμβάνονται στη τιμή εκτός εάν αναγράφεται. Apeks Egress Σε πολύ καλή κατάσταση. Το βούτηξα τελευταία φορά αρχές Μαρτίου χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο τις δύο πλευρές. Είναι ιδανικό για χρήση με stage (που δεν έχω αλλιώς θα το κράταγα) ή ακόμα και σαν backup. Φωτογραφία Τιμή: 50€ μαζί με το κίτρινο Apeks lp σωλήνα. 2. Μποτάκια Scubapro Heavy Duty 6.5mm http://www.youtube.com/watch?v=NGhw-JfvA2s Scubapro Heavy Duty 6.5mm Μέγεθος Large/43. Τα αγόρασα απο τον tecrec εδώ. Δεν μου ήταν καλό το νούμερο τελικά οπότε τα ξαναδίνω όπως ήταν. Είναι αμεταχείριστα. Φωτογραφία Τιμή: 30€, το οποίο περιλαμβάνει και το κόστος αποστολής για οπουδήποτε στην Ελλάδα 3. Σωλήνας υψηλής πίεσης 90cm scubapro Σε άριστη κατάσταση. Ανταλλάσετε και με σωλήνα 61cm. Φωτογραφία Τιμή: 10€ 4. Κουκούλα Oceanic Titanium 5mm Σε καλή κατάσταση. Μέγεθος XS/S. Φωτογραφία Τιμή: 10€ 5. Γάντια Viking για drygloves Μέγεθος XL. Φωτογραφία Τιμή: ότι θέλετε =============== Και κάτι μη καταδυτικό: 6. Μπότες Sorel Caribou Μέγεθος US10/EUR 43. Σχεδόν αφόρετες αφού είναι λίγο μεγάλες για εμένα. Φωτόγραφία 1 Φωτογραφία 2 Φωτογραφία 3 Τιμή: 65€ Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jsub : 08-06-13 στις 00:17. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προς πώληση: Apeks Egress, Μποτάκια Scubapro Heavy Duty 6.5mm κ.α
Καλημερα φιλε εχεις πμ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Προς πώληση: Apeks Egress, Μποτάκια Scubapro Heavy Duty 6.5mm κ.α