|
Αγγελίες στις οποίες η συναλλαγή ολοκληρώθηκε |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ασκος OMS dual bladder
Καλός φίλος και συνεργάτης πουλάει τον OMS dual bladder 65lb ασκό του. Ο ασκός είναι κόκκινο χρώμα, σε άριστη κατάσταση και είναι στημένος να δουλεύει, τον έναν ασκό και inflator. Φυσικά διατίθεται και το δεύτερο inflator για όποιον επιθυμεί τη χρήση και του back up ασκού. Μαζί με αυτό πωλείται και το OMS IQ Backpack Harness, σε μέγεθος m/l.
Πληροφορίες στο 6943057590 ή pm
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μυλωνάκης Κων/νος : 25-07-14 στις 20:24. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ασκος OMS dual bladder
sold
ευχαριστώ
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
||||
|
||||
Θα μπορούσε να με βοηθήσει κανείς να στήσω ένα αντίστοιχο Jacket. Εχω τον ασκό , το back plate, τα Harnes και το έχω στήσει μέχρι κάποιο σημείο αλλά θα ήθελα το έμπειρο μάτι κάποιου που χρησιμοποιεί το ίδιο.
|
|
||||
|
||||
Μπορώ να σε βοηθήσω αρκεί να έρθεις κάποια στιγμή από το καταδυτικό Bubbles Diving Center που θα είμαι εκεί εγώ η ο Γιάννης όπου ήταν και δικός του. Μπορείς να επικοινωνήσεις στο τηλ του Γιάννη όπου είναι και στην αγγελία ώστε να δώσετε κάποιο ραντεβού.
www.wetklik.gr Underwater photographer Milonakis Kostas. Wrecks,reefs,Macro life and caves at my facebook page And some video Little Creatures Of Korinthiakos Gulf Lost In The Sea The Coral Garden Down to the Deep CaveDiving At Kefalovruso-Greece |
|
|