|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αυτοκτονία ή απόπειρα δολοφονίας
Επεσα στο ακόλουθο βιντεάκι
https://www.youtube.com/watch?v=CKzW9gvcs_I Με μονή μπουκάλα ακολουθεί κάτι τύπους με διπλές μπουκάλες? τους βρείκε στο διάβα του και είπε δεν βαριέσαι κάτσε να πάω μαζί τους ? ξέχασα να πάρω και τον καταδυτικό υπολογιστή δεν βαριέσαι ποιός νοιάζεται ( αν προσέξετε δεν φοράει ρολόι ). Η τον πήραν μαζί τους για να βγάλουν βιντεάκι στο youtube fatal accident scuba diving live ? θέλω να πιστεύω ότι είναι πλαστό το βιντεάκι κατασκεύασμα κάποιου studio με τρομάζει όποια άλλη πιθανότητα, |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αυτοκτονία ή απόπειρα δολοφονίας
Το πιθανότερο: Ο τύπος με τις διπλές (και την καράφλα) είναι πιο έμπειρος συνοδός (ακόμα μπορεί κι εκπαιδευτής) και τον "κατέβασε" λίγο παρακάτω για να καταλάβει πως είναι η νάρκωση. Αν παρατηρήσεις την βουτιά, με το που φτάνουν στο μέγιστο βάθος, ο "διπλομπούκαλος- έμπειρος" παίρνει από το χεράκι τον "μονομπούκαλο- νέοπα" (που έχει γίνει κουδούνι) του τριμάρει το BCD και ξεκινούν ανάδυση.
Οι αδέσποτοι διπλομπούκαλοι (εκεί στο βάθος) είναι έτερο παρεάκι και απλά απολαμβάνουν την βαθιά βουτιά τους. |
|
||||
|
||||
Φαίνεται πως η νάρκωση αυτούς τους έπιασε από την επιφάνεια για να πάρουν μια τέτοια απόφαση....τώρα αν ο διπλομπούκαλος είναι εκπαιδευτής τι να πω, θα πρέπει να του πάρουν την άδεια . Δυστυχώς δεν μου φαίνεται για κάποιο επεξεργασμένο βιντεάκι αλλά για μια ωμή αλήθεια για το επίπεδο ωριμότητας. Τέλος πάντων, αν δεν σεβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό μας-ζωή μας θα πρέπει να σεβαστούμε ότι υπάρχουν κάποια άτομα που περιμένουν εμάς να γυρίσουμε σπίτι μετά τη βουτιά...
|
||||
|
||||
Με προβλημάτισε και εμένα το βίντεο. Απ τις κινήσεις του, ούτε οπεν δεν θα των έκανα.
Απ την άλλη πάλι ο 2πλω μπουκαλος τι δουλειά είχε στα 60 χωρίς έχει μαζί του έστω και ένα 50αρι ρε παιδί μου.