![]() |
|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Στεγανή και ...φυσικές ανάγκες
Παράθεση:
![]() Μαλλον το παρακανες Phys… ![]() Οκ, συμφωνουμε στο οτι, ο,τι υπαρχει στην κυστη εχει ηδη αποβληθει (και φυσικα δεν χρησιμοποιειται ξανα) αλλα η κατακρατηση των ουρων για μεγαλες χρονικες περιοδους μπορει να προκαλεσει απο μολυνση μεχρι και χαλαρωση της κυστης. Εκτος αυτου, ενα υγρο και κρυο περιβαλλον αυξανει την συχνοτητα επιθυμιας αποβολης υγρων. Ο σωστος τροπος αποβολης ειναι απο λιγο και συχνα (και για να τα συγκρατει η πανα αλλα και για να διατηρειται η κυστη οσο γινεται λιγοτερο στρεσαρισμενη) καθως και συμπληρωμα υγρων σε μεγαλης διαρκειας βουτες για την προληψη αφυδατωσης. Φαινεται πως οι πανες ή τα p-valves πανε τελικα πακετο με τις στεγανες... Υ
|
||||
|
||||
δεν ξερω αν ειμαι το παιδι θαυμα αλλα εχω κανει 3 ωρες επαγγελματικες καταδυσεις κρατωντας οτι ειναι να κρατηθει....οι συναδελφοι ηταν του slippad...
υπηρχε και ενας που κατουρουσε μεσα στη στεγανη του!!!!!!μπλιαχ...αλλα μπλιαχ ηταν γενικως ο τυπος.... αλλαζωντας λιγο το θεμα εχω να πω οτι τοσα χρονια δεν εχω κατουρησει ποτε μα ΠΟΤΕ στη στολη μου (την υγρη εννοω βεβαια!) |
|
||||
|
||||
Και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με 1,5 ώρα που έχω καθήσει στο νερό και 30' με την στολή φορεμένη για να μπείς και να βγείς = 2 ώρες..
Φαντάζομαι πρέπει να έχεις πιεί καφέ πριν ώστε να θές άμεσα... Μιας και την λύση τους slipad την βρίσκω αποκρουστική, τα αγοράκια έχουμε αυτό που λέγεται p-valve όπως έιπαν και οι άλλοι .. τα κοριτσάκια τώρα είναι άτυχα σε αυτό ![]()
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Την προηγούμενη Κυριακή σε βουτιά 1:30' "έβρεξα" τέσσερις φορές ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
Παράθεση:
![]() - Put it on (shave before use!) and hold approx. 30 seconds. Be sure that 'the back' ís glued or taped very well - Use some tape -if wanted - or fix it with your underwear ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ...μήπως να προτιμήσω μια ψιλοαφυδατοσούλα; ![]() |
|
||||
|
||||
υποθετω πος το SHe-P ειναι για ανδρες.