|
Δελτία τύπου για ...'στεγνές' επαφές που μας φέρνουν πιο κοντά και μεγαλώνουν την καταδυτική κοινότητα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΦΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΝ . Διοργανωση: Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Νεάπολης Θεσσαλονίκης / Διεύθυνση Δυετροβάθμιας Εκπαιδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: ΠΕΤΡΙΝΟΙ ΦΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Πολυ ενδιαφερον,
Θα υπάρξει κάποια εκδοση απο αυτη την δουλεια?
|
||||
|
||||
εχω το παρακατω βιβλιο του Γηση (ο γνωστος σκιτσογραφος του Βηματος) για τους πετρινου ελληνικους φαρους το οποιο ειναι εξαιρετικο
http://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=4272095 |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο θέμα! Κρίμα που δεν θα μπορέσω να την επισκεφθώ...
Τον τελευταίο καιρό έχω αποκτήσει μια ιδιαίτερη αγάπη για τους φάρους, έχω βάλει μάλιστα στόχο όταν ταξιδεύω με το ιστιοπλοϊκό, να σταματάω σε όσους περισσότερους φάρους μπορώ και να τους φωτογραφίζω (φαρο-τουρισμός!) Ορίστε και 2 φωτογραφίες που τράβηξα πριν από μερικούς μήνες το φάρο ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 22-02-11 στις 15:11. |
|
||||
|
||||
εγω τωρα γιατι νομιζω οτι αυτος ο φαρος ειναι των Χανιων?
κατω τα χερια απο τον Φαρο μας |
|
||||
|
||||
Δίκιο έχεις...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπλε : 22-02-11 στις 15:12. |
|
||||
|
||||
Ετοιμάζεται βιβλίο-λεύκωμα με τις φωτογραφίες της έκθεσης.Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα.
|
|
||||
|
||||
Το λεύκωμα κυκλοφορεί απο τις
εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ - http://www.klidarithmos.gr Στοά του Βιβλίου, κατάστημα αρ. 16 (Πανεπιστημίου - Σταδίου - και Πεσμαζόγλου 5). Τηλ. επικοινωνίας 2103300104 |
|
|