|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;
Αυτό ακριβώς είδα !
Και αναρωτιόμουν γιατί δεν έχει στο κέντρο τίποτα, αλλά αφού από την αρχική μας υπόθεση που ήταν τα Ανθόζωα πάμε στα Σκυφόζωα, that explains everything, όπως λέμε και στο χωριό μου. Πολύ καλό το σχέδιο με τον κύκλο ζωής των Σκυφοζώων, και ενώ είχα διαβάσει για αυτό, πάντα είχα την απορία γιατί δεν βλέπω ποτέ τα στάδια 1-8. Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω πως ότι λένε τα βιβλία είναι αλήθεια Σε ευχαριστώ πολύ V-UW |
|
||||
|
||||
O υποβρύχιος κόσμος πάντα θα μας μαγεύει...
|
|
||||
|
||||
Ενας αλλος κοσμος..!!!
|
|
|||
|
|||
Καλησπερα παιδια,
Χθες σε μια χαλαρη βουτια μου γεματη γυμνοβραχια βρηκα αυτο το οποιο δυσκολευομουνα πολυ να δω με γυμνο ματι. Μεσα απο τον φακο μου κ με χιλια ζορια βγηκε αυτο. Ξερει κανεις τι ειναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ιόλη : 10-06-12 στις 17:05. |
|
||||
|
||||
Ιόλη, μας δουλεύεις, έτσι;
|
|
||||
|
||||
Μάλλον πρέπει να πάμε σε χαρτορίχτρα !!!! Πλάκα μας κάνεις !!!
|
|||
|
|||
παιδια να σας το στειλω στο mail σας αν θελετε για να εχετε πιο καλη αναλυση..... Γιατι να σας δουλευω. Δεν το εχω ξαναδει σας λεω
|
|
|||
|
|||
Σήμερα πετυχα αυτη τη λωριδα. Την ειχα πετυχει πιο παλια και ο dive buddy που την ειδε απο φωτο ελεγε οτι ειναι πλαστικο. Εγω νομιζω οτι κατι αλλο ειναι (μαλλον τιποτα με αυγα) αλλα δεν μπορω να καταλαβω. Οποιος μπορει να βοηθησει...
μακρινη small1.jpg κοντινη small2.jpg το μηκος του ειναι περιπου 100εκ και το πλατος 20εκ |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
χα! το ηξερα