|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ευτυχώς μας προσέχουν
To video που πρόβαλε ο Λαζόπουλος στον "Α" πριν 2 ώρες και δείχνει "οργισμένους πολίτες" με λοστούς να σπάνε βιτρίνες και μετά να συνομιλούν πολύ-πολύ φιλικά με αστυνομικούς:
http://garizo.blogspot.com/2008/12/n...nd-police.html Αφιερωμένο σε όσους περνούν ακόμη εποχές πολιτικής αθωότητας και ευπιστίας και επιμένουν να κατευθύνουν την οργή τους αποκλειστικά προς τους "γνωστούς-αγνώστους" που ρημάζουν τις περιουσίες των νοικοκυραίων... Κάποιοι "άγνωστοι" μάλλον είναι πασίγνωστοι στους αστυνομικούς και πάω στοίχημα ότι τους πληρώνουμε κι από την τσέπη μας με μυστικά κονδύλια... Τι να γίνει... είναι βρώμικη η δουλειά του προβοκάτορα αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει ΥΓ: Το video ήταν πολύ καθαρό στην εκπομπή... εδώ είναι κακής ποιότητας γιατί έχει καταγραφεί από τηλεόραση. Φαντάζομαι σύντομα θα κυκλοφορήσει και κάποια ποιο καθαρή εκδοχή... ΥΓ2: Τι ίδιο video αλλά πιο καθαρό, στο youtube:
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 17-12-08 στις 17:04. |
|
||||
|
||||
θα ελεγα "απιστευτο το βιντεο"....
αν δεν τα λεγαμε απο την πρωτη μερα.... οταν μιλαγαμε για τον Πεισιστρατο...και τους ροπαλοφορους του... αλλα ο κοσμος (ακομα και οι ξυπνιοι) συνεχιζει να καταπινει (αλλα και αναπαραγει αμασητη) οποιαδηποτε μαλακια τυπου "ισοκρατη" τον ταϊζουν αυτοι που λατρευει να εχει για ηγετες.... Ξυπνατε ωρε νοικοκυρεοι, που κλαιτε τις βιτρινες οταν εχει χυθει αιμα για μια ακομα φορα, ιδιο αιμα με το δικο μου , το δικο σας και των παιδιων μας ειναι. Τις βιτρινες τις σπανε οι ιδιοι που σας πουλανε το δανειο για να τις ξαναφτιαξετε.... Ξυπνατε, ποτέ δεν ειναι αργα... και μετα μου λετε για σωματα ασφαλειας, εατ εσα, κα γκε μπε (γιατι δεν ειμαστε κουμουνιστες κυριε χωροφυλακα, φιλελευθεροι ανθρωποι ειμαστε), δικαιοσυνη, ζαρτινιερες, τη σφαιρα που σκοτωσε τον κενεντυ (και μετα βολταρισε στο χωροχρονο και εξοστρακιστηκε στους τοιχους των εξαρχειων καρφι για την καρδια του αλεξη , που ειναι κωλοπαιδο και κακως γυριζει στα εξαρχεια ενω τα καλα παιδια παιζουν playstation ολη μερα, απο τον μπατσο πιστολερο που ειναι κατα τεκμηριο αθωος αλλα και να μην ειναι, με 6χιλιαρικακια εχει καθαρισει ) ειχα γραψει στην εμμυ, "αν δεν γινονταν τα επεισοδια το πρωτο βραδυ , την επομενη μερα θα ειχε 500χιλιαδες ανθρωπους στο δρομο...." Την Πεμπτη θα ειμαι στην πορεια....ραντεβου στους δρομους... περιμενω τηλεφωνα για να συνεννοηθουμε |
|
|||
|
|||
To video της ειρηνικής συμβολικής κατάληψης της ΕΡΤ:
και η γλαφυρή απάντηση της ΕΡΤ (Παναγόπουλου): Πιστεύω πως η απάντηση -όντας απροετοίμαστη και αμήχανη- λέει πολλά για κάποιον που διαβάζει "ανάμεσα στις γραμμές". Φράσεις όπως: => "είμαστε ένα ανοιχτό μαγαζί" -ποιανού ακριβώς είναι το μαγαζί κε Παναγόπουλε? => "δεν πρόκειται για κατάληψη, έγινε μια εισβολή ανοργάνωτων ομάδων οι οποίοι δε φέρουν καμμία κοινωνική ταυτότητα και είναι για τούτο καταγγελταίοι" -προφανώς η έννοια ταυτότητα για κάποιους αποκτά νόημα μόνο στο "αστυνομική ταυτότητα" (ξέρετε.. όταν μας πάνε για εξακρίβωση στοιχείων) -λέτε να είμαι τόσο πίσω? μήπως πρέπει να βγάλω και "κοινωνική ταυτότητα" εκτός από αστυνομική και το έχω αμελήσει? => "με το που είδα να βγαίνουν στον αέρα κάποιες εικόνες που ήθελαν να φιλοτεχνήσουν δε με άφησαν να βγω από το γραφείο μου σπρώχνοντας (...) τους καταγγέλω και για αυτό" φιλοτεχνήσουν? τον έσπρωξαν? τι λες ρε παιδί μου... Τρομερό όπλο το σπρώξμο... ελπίζω μόνο μη το άκουσε κανένας μπάτσος και βάλει το σπρώξιμο στη διδακτέα ύλη των ΜΑΤ και των ειδικών φρουρών γιατί καήκαμε... => "επίσης μου δώσαν ένα κείμενο, χωρίς υπογραφή, χωρίς να φέρει ταυτότητα, χωρίς να φέρει τίτλο, ένα άγραφο non-paper, με το οποίο καταγγέλουν... τον τρόπο που διάφορα κανάλια δείχνουν τα γεγονότα, το οποίο δε με αφορά καθόλου και δεν αφορά την ΕΡΤ και τους καταγγέλω και γι αυτό" - τσ.. τσ.. ανοργανωσιές... - Άσε που δεν είχαν υποβάλει οδηγίες σεναρίου στον σκηνοθέτη ειδήσεων... - Το ποιον αφορά τι, το αφήνω ασχολίαστο γιατί θα παρεκτραπώ => "η ΕΡΤ είναι μια ανοιχτή επιχείρηση, είναι μια επιχείρηση του ελληνικού λαού" - Ααααα... το θυμήθηκε... τελικά του λαού είναι το "μαγαζί"... άρα και δικό μου... παρεξήγησα... Καλά έκανε και τους άφησε μόνο 20 δευτερόλεπτα τους αλήτες... => "δεν επιτρέπεται να υπάρχουν ομάδες χωρίς πρόσωπο και με στόχευση μεθοδευμένη, να καταργούν το δικαίωμα της ενημέρωσης του ελληνικού λαού" - Μια χαρά φαινόταν το πρόσωπο των παιδιών πάνω από το πανό. Εγώ το πρόσωπο αυτών των άλλων με τους λοστούς και τις κουκούλες και σουξου-μουξου με την αστυνομία δεν είδα... - ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ? έλεος ...κι αυτούς τους ανθρώπους κύριοι, τους πληρώνουμε απ' τη τσέπη μας... στο λογαριασμό του ηλεκτρικού μάλιστα, είτε θέλουμε να τους βλέπουμε είτε όχι ΥΓ: Μπράβο στο Λ.Λαζόπουλο που διάβασε στη χτεσινή εκπομπή του αυτούσιο το κείμενο των παιδιών, αυτό το ίδιο που δεν δέχτηκε η ΕΡΤ να μεταδώσει, ξέρετε αυτό που δεν έχει ούτε κοινωνικό πρόσωπο, ούτε κοινωνικούς αποδέκτες σύμφωνα με τον κο Παναγόπουλο
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 17-12-08 στις 14:58. |
|
||||
|
||||
Μία ακόμα άποψη που έλαβα με μέιλ ή τι είδε ο Αμερικανός:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ελα βρε μαρια....
κατι ερωτησεις που κανεις.... προσωπικα θα με ενδιεφερε να μαθω μετα απο ποια εισβολη στο ιρακ παραιτηθηκε... απο την πρωτη ή απο την δευτερη...μετα απο το βομβαρδισμο της γιουγκοσλαβιας ηταν αυτο ή πριν , αχ δεν θυμαμαι....μην ηταν μετα απο την εισβολη στο αφγανισταν ή οχι? μηπως ηταν στο βιετναμ που ειναι και πιο παλια και το θυμαται και ο κυριος εκπροσωπος της αστυνομιας? ισως παλι το γεγονος οτι παραιτηθηκε μετα απο την εισβολη στο ιρακ (οπως λενε στο αρθρο) να ειχε να κανει με μια καλη προσφορα στον εργασιακο τομεα του και οχι με τα γεγονοτα αυτα καθεαυτα...απλα το λεμε ετσι για να αποκτησει ηθικο βαρος η συνεντευξη....ξερετε τωρα...ισοκρατης...θανατος του ταλαιπωρου αστυφυλακα....και τοσα αλλα .... εχει βεβαια το ελαφρυντικο οτι εχει μεινει στη χωρα για να μας εκπολιτισει... ΥΓ. θα του προτεινα παντως να κανει μια μικρη επισκεψη στο χαρλεμ οπου οι νομοι τηρουνται και ολοι οι νομοταγεις πολιτες χαιρετανε ευγενικα ο ενας τον αλλο στο δρομο (τηρωντας τους νομους......της ζουγκλας) ή να παει επισκεψη σε κανενα γυμνασιο-λυκειο στο χωριο του να δει αν δουλευουν οι ανιχνευτες μεταλλων στην εισοδο.... ΥΓ2 Παράθεση:
Ο σεβασμος του κρατους δικαιου απαιτει επιτελους μια αστυνομια οπου οι μπατσοι δεν εχουν στα κρανη τους συμβολα του Γλυξμπουργκ, που δεν κανουν γλεντια οποτε ειναι 21η απριλιου, που δεν τραγουδανε τραγουδακια του τυπου "το τρενακι ξεκιναει στην τουρκια για να παει.."κ δεν κανουν κωλοδαχτυλα στους μαθητες φωναζοντας "αλεξη".... κ επισης απαιτει μια δικαιοσυνη που να ειναι τυφλη γαμω την τυφλα μας κ τις ζαρτινιερες μας... αλλα ξεχασα.... δεν ειναι δεκαετια του 70 και εγω ζω στην κοσμαρα μου.... ΥΓ3 το οτι οι δημοσιογραφοι τυπου Πρετεντερης ειναι ρουφιανοι το ξερουμε απο τοτε που ο συγκεκριμενος κυριος πεταγε μπουκαλια στα γηπεδα....δεν περιμενουμε τον τυπακο να μας το θυμησει |
|
||||
|
||||
http://www.boston.com/bigpicture/200...eek_riots.html
μερικες εξαιρετικες φωτογραφιες απο τις τελευταιες μερες.... πραγματικα εξαιρετικες |
|
||||
|
||||
www.koukouloforos.wordpress.com
κι επίσης
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
όμορφη πόλη άσχημα καίγεσαι Γ. ΣΑΡΡΗΣ ( Δεκέμβρης 2008 )
...και από την AthensVoice.gr Παράθεση:
|
|||
|
|||
παλιό...
Παράθεση:
|
|
|