|
Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Τελικά μήπως θα έπρεπε τα καταδυτικα κέντρα να αναρτούν στο διαδύκτιο τις τιμές που χρεώνουν για μια βουτιά? Για παράδειγμα θα μπορούσε να υπάρχει ένας εβδομαδιαίος πίνακας τιμών. ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. Μέσα στην εβδομαδα τα καταδυτικά να αναρτούν τις βουτιές του ερχόμενου ΣΚ και την τιμή τους . Ακόμη και εμείς θα μπορούσαμε να γράφουμε τι τιμή πληρώσαμε για μια βουτιά.
Ας πούμε π.χ εδώ στην Αττική ποιο καταδυτικό έχει τις καλυτερες τιμές? Και μη μου πείτε πως για τους δυσκολους καιρούς που περνάμε τα 35-40 € είναι λίγα για μια βουτιά. Καταλαβαίνω βέβαια και τους ιδιοκτήτες των καταδυτικών κέντρων των οποίων τα κόστη είναι υπέρογκα.
http://avatars.qkype.com/free-avatars/avatars/animated_214/frog_walking_animated_avatar_100x100_10351.gif Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη taucher : 24-09-11 στις 12:24. |
|
|||
|
|||
Στο καταδυτικό κάθε βδομάδα που πάω για να κάνω την βουτιά μου πληρώνω 30 ευρώ μια και είμαι πελάτης εκεί. Η κανονική τιμή είναι 45 ευρώ είτε έχεις δικό σου εξοπλισμό είτε όχι. Οι βουτιές που κάνουμε είναι πάντα με σκάφος. Την περασμένη Κυριακή μετά την πρώτη έξοδο και επιστροφή στο καταδυτικό θα πραγματοποιούνταν και δεύτερη βουτιά για έναν πελάτη. Ο ιδιοκτήτης του καταδυτικού πρότεινε σε έμενα και τον buddy μου αν θέλαμε να συμμετάσχουμε και σε αυτήν χωρίς να πληρώσουμε.
|
|
||||
|
||||
Αν το ψάξετε λίγο θα βρείτε καταδυτικό με χρέωση κατάδυσης από σκάφος για φιάλη και βάρη 25€, χωρίς να είσαι και γνωστός.
|
||||
|
||||
Και ποιο είναι αυτό? Θα μπορούσε αν υπήρχε ένα δελτιο τιμών να ήταν σε όλους γνωστό πως αυτή είναι η τιμή του και ποιες είναι βέβαι οι παροχες του ωστε να το ξέρουν και να το προτειμούν πολύ περισσοτεροι.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γιατί το να πληρώσεις ένα καταδυτικό 20 ή 25 ευρώ και να πεφτουν στοιχήματα για το αν θα γυρίσεις σώος ή όχι, δε μου λέει και τίποτα. Το κόστος είναι σημαντικό κριτήριο αλλά δεν είναι το μόνο. Καλύτερα να μην πάω καθόλου με καταδυτικό, αν δεν έχω ή αν δεν θέλω να δώσω πολλά, παρά να πάω μ' ένα φτηνό για να ταλαιπωρηθώ ή να διακινδυνεύσω.
|
||||
|
||||
Οι κρυφό βουτιές, ο ατομικισμός, η ντροπή, ο φόβος, και το άγνωστο, οδηγούνε στις προαναφερόμενες καταστάσεις.
Α ξέχασα και το συμφέρων.
|
||||
|
||||
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και το καταδυτικό που αναφαίρομαι. Δεν θα ήθελα να θεωρηθεί διαφήμηση και γι αυτό δεν το γράφω. Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να απαντήσω με pm ή τηλεφωνικά. Τώρα για το αν θα κινδυνεύσει κάποιος.... ας το κρίνει μόνος του με μια επίσκεψη ή ρωτώντας στον χώρο.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||