|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
Παράθεση:
Όλο και κάτι θα κανονίσουμε! (είναι που κι οι περισσότεροι είναι wet και άρρωστοι αυτές τις μέρες, αλλά που θα πάει...) Παράθεση:
Χαίρομαι όμως να βλέπω ανθρώπους που σκέφτονταν σωστά ακόμα κι εκείνα τα χρόνια, πριν ακόμα προλάβουμε καν να υποψιαστούμε ότι ίσως και να χάσουμε αυτά που τότε φαίνονταν ανεξάντλητα -και που τώρα νοσταλγούμε.... Καλώς ήρθατε παιδιά στο φόρουμ του Συλλόγου μας! Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε και να βουτήξουμε μαζί σας!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κι εγώ δεν ξέρω αν θα το πάρω απόφαση τελικά!!! Το όνομά μου είναι Δημήτρης Νικολάου. Η καταγωγή μου είναι από τη Λαμία, αλλά ζω κι εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω οι φίλοι μου που με έβαλαν σ' αυτά τα κόλπα να σταματήσουν να με πιέζουν γιατί θα πάθω τίποτα από το άγχος!!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο μόνος τρόπος να σταματήσεις να το ... φοβάσαι, είναι να το δοκιμάσεις. Αφού μένεις Θεσσαλονίκη, ρίξε μια ματιά και στην εκεί παρέα. Βούτα
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι και εγώ νέος στις καταδύσεις και οι πρώτες εντυπώσεις είναι απλά τι έχανα τόσα χρόνια! Σαν Ωκεανολόγος που ευελπιστώ να γίνω το καλοκαίρι (αφού τελειώνω με το master) ελπίζω να έχω χρόνο να ασχολούμε με το χόμπι αυτό!
|
|
||||
|
||||
Καλώς τον Μάνο
|
||||
|
||||
Γειά σου Μάνο
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Με το καλό να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου! Περιμένω με ανυπομονησία τις καταδυτικο-ωκεανογραφικές εντυπώσεις σου, όταν ο χρόνος σου σου το επιτρέψει... Που βουτάς αλήθεια; Μυτιλήνη;
|
|||
|
|||
Προς το παρόν βουτάω Αθήνα!(Έχω πάει δηλαδή 2 φορές μόνο αφού είμαι νέος). Εδώ κάνω το master μου! Το καλοκαίρι ελπίζω να βουτήξω Κρήτη από όπου είμαι(Από Ιεράπετρα συγκεκριμένα)! Σιγά σιγά όταν αποκτήσω εμπειρία θα αρχίσω να βουτάω σε διάφορα μέρη. Το καλό είναι ότι είμαι φίλος με τον Βασίλη Γερακάρη που είναι και από τα ιδρυτικά στελέχη του συλλόγου ΤΗΘΥΣ και ελπίζω να μάθω πολλά από αυτόν και την μεγάλη εμπειρία που έχει! Καλές βουτιές σε όλους σας! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Καλές βουτιές Μάνο!!