![]() |
|
Νέα και Ανακοινώσεις του Συλλόγου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ Collection - Μπλουζάκια 2008
Παράθεση:
γράφαμε ταυτόχρονα. Μίλησα με τον Καραδημητρίου στο Ηραίον για να πάρεις πράγματα, το τηλ του ειναι 2273095115 και ειναι εκεί μετά τις 14:00 το κινητό του 6976053620 και μπορείς να τον πάρεις όποτε θές. Ότι με χρειαστείς παρε στο κινητό μου. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα Χρήστο. Είδα το άρθρο σου για το μοναστήρι στη λίμνη και μου άρεσε πολύ και μην ανησυχείς θα τους μαζέψω ολους για να γινουν μέλη του συλλόγου, έχω ξεκινήσει κιόλας. φιλιά απο τη Σάμο. |
|
||||
|
||||
![]() Καλησπέρα σε ολο το Forum και απο κοντά.
Βρίσκομαι για λίγες μέρες Ελλάδα- Αθήνα, και θα ηθελα να ρωτήσω σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ για τα μπλουζάκια (τα ειχα παραγγείλει πρίν απο αρκετό καιρό.) Μήπως ζητάω πολλά τέτοια περίοδο.....? Καλή συνέχεια. Δημ.Αδάμης |
|
|||
|
|||
Δημήτρη, ο Γιώργος (geogeo) που είχε αναλάβει απ' τη μεριά μας την τελική διαχείριση των μπλουζακίων τις αποστολές κλπ. θα είναι σε διακοπές μέχρι 30/8.
Θα φροντίσω να μάθω που βρίσκονται τα μπλουζάκια σου και θα σε ενημερώσω αν μπορείς να τα παραλάβεις πιο νωρίς αλλά μάλλον δύσκολο το βλέπω ![]() Καλώς μας ήρθες ![]()
|
|||
|
|||
Γεια σας,παιδια θα ήθελα κι εγώ δύο μπλουζάκια πορτοκαλί 1med+1large.Με ποιον να επικοινωνήσω για λεπτομέρειες αντικαταβολής.
Ευχαριστώ. ![]() |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
Μιας και το Καλοκαίρι τελειώνει ............. όπως και οι Άδειες ....................
![]() Δεν κοιτάμε για κάνα φουτεράκι με κουκουλίτσα?????????? ή .................. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
Το αλλο καλοκαιρι να βγαλεται και κανενα καπελακι μαζι με τα μπλουζακια γιατι ο ηλιος βαραει αγρια.
|
||||
|
||||
Ξανά εγώ !!!
![]() ![]() τι έγινε με την Χειμερινή Κολεξιόν???????? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
Δημήτρη δεν υπάρχει κάτι προγραμματισμένο, προς το παρόν.
|