|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
Καλώς ήλθες Στέλιο
|
|||
|
|||
Καλώς τον Στέλιο
|
||||
|
||||
welcome Στέλιο
|
|||
|
|||
Γεια χαρά παιδία
Καλώς σας βρήκα.
Ονομάζομαι Παναγιώτης 27 ετών Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών και είμαι καλά. Επίσης είμαι μαθητευόμενος OWD από αυτή την εβδομάδα, έτσι χειμώνας, ησυχία και καλύτερες κατ εμέ βουτιές(2 χρόνια τώρα κάνω χειμερινά μπάνια). Σκέφτηκα αφού δεν μπόρεσα να πάω πάνω(λόγο μυωπίας), έ τότε τι στο καλό ας πάω τουλάχιστον κάτω. |
|
|||
|
|||
σας χαιρετω και εγω με την σειρα μου.
ονομαζομαι Αντωνελος 8ανος,ειμαι απο το πανεμορφο νησι της Κεφαλονιας,οπου και κατοικω.γεννημενος το 78 και ειμαι κομμωτης.francisee της αλυσιδας κομμωτηριων Τeo Hair Design. ξεκινησα καταδυσεισ το Μαιο του 2008 και εκτοτε οσο μπορω...βουταω,μιας και απο εξοπλισμο ειμαι κομπλε.να ειχα και ενα κομπρεσερ της bauer... μιας και το γεμισμα ειναι λιγο περιεγο,δεν υπαρχει κεντρο ανοιχτο το χειμωνα και επισης δεν υπαρχει καταδυτικο μαγαζι με κομπρεσερ... σε λιγο 8α γεμιζουμε στα...βενζιναδικα!!!!:ro fl: χαρηκα...8α τα λεμε στα forums... |
|
||||
|
||||
welcome Θάνο από το όμορφο νησί σου !!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
Παναγιώτη και Θάνο καλώς ήλθατε!
|
||||
|
||||
Γειά σου Πάνο Γειά σου Θάνο.
Καλές βουτιές και καλές αναδύσεις! Θάνο πρόσεχε τα φιλτρα σε αυτά το μηχανάκια. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μια που το χειμώνα δεν παίζει κατάδυση στην Κεφαλλονιά τουλάχιστον να παίζει κούρεμα () |
|
|||
|
|||
Να συστηθώ και εγώ με την σειρά μου
Ονομάζομαι Σωτήρης Μανουδάκης είμαι από την Πάτρα και βαδίζω στα 42 Είμαι τεχνίτης ανελκυστήρων και η καταδυτική μου εκπαίδευση είναι D.M Χάρηκα που αν και αργά συστήθηκα (σας βλέπω καιρό τώρα) και θα τα λέμε συχνότερα. |
|
||||
|
||||
γεια σου Σωτήρη...
Καλώς ήρθες!