|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 09.08.2009: Έκθεση υ/β φωτογραφίας για την προστασία του Κορινθιακού
Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους τους φωτογράφους!! Αρκεί να σας πω ότι υπήρξε κόσμος που θέλησε να ....αγοράσει ΟΛΗ την έκθεση, όπως ακριβώς ήταν (large...)
(Πόσο τη βρίσκω να λέω ότι κάτι κάποια πράγματα απλά δεν πουλιούνται!! ) Συγχαρητήρια και στον Φοίβο για την εξαιρετική δουλειά στις εκτυπώσεις και τη γενικότερη επιμέλεια της έκθεσης και ευχαριστούμε πολύ πολύ τον Βασίλη και τη Ζίνα που βοήθησαν στο στήσιμο και τα λοιπά διαδικαστικά! Κατά τ' άλλα, σκεφτόμουν ότι την επόμενη φορά δεν χρειάζεται να ζητήσουμε από τα παιδάκια να αποφασίσουν ποια φωτό τους αρέσει περισσότερο.... μπορούμε απλά να μετράμε το ποσοστό κάλυψης δαχτυλιών ανά κάδρο!!!
|
||||
|
||||
Στο μεταξύ η Έκθεση έχει αποκτήσει και την αφίσα της και συνεχίζει την όμορφη περιπλάνησή της στις ακτές του Κορινθιακού
http://politesfokidas.blogspot.com/2...g-post_18.html
The fish doesn't think because the fish knows everything Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 18-09-09 στις 23:55. Αιτία: προσθήκη φωτογραφίας + link |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(μου άρεσαν οι σκέψεις σου με αφορμή την έκθεση, κι αν οι φωτογραφίες των φίλων μου γεννάνε σκέψεις σαν κι αυτές δεν μπορώ παρά να ευχαριστηθώ και να ευχαριστήσω....αυτοί που πήρα στο λαιμό μου, είχαν και έχουν ανέκαθεν την ευκαιρία να τοποθετηθούν και να δικαιωθούν, εσύ διαβολοδικηγόρος ή απλά ντροπαλούλης ;
|
|||
|
|||
Η έκθεση για τον Κορινθιακό συνεχίζει την περιοδεία της στο EcoFestival 2009 με αντίστοιχη αφίσσα:
Χ Ρ Ο Ν Ο Σ Ημέρες Ώρες λειτουργίας Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009 16:00-21:00 Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009 10:00-21:00 Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009 10:00-21:00 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 10:00-21:00 Τ Ο Π Ο Σ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ HELEXPO PALACE, στην Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, στο ύψος του Ολυμπιακού Σταδίου