|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Gnathophyllum elegans
Παράθεση:
Από την άλλη δεν είναι και απίθανο η Gnathophyllum να είναι όντως παντού και εμείς απλά να μην τη βλέπουμε, δε βοηθάνε και οι διαστάσεις.... (αν και μεταξύ μας, εγώ την έχω στο νου μου και την ψάχνω εδώ και καιρό αλλά τζίφος ) Γενικά τα είδη αυτά αναφέρονται ως κρυπτικά. Τη μέρα μένουν κρυμμένα μέσα σε σπηλίτσες και κοιλώματα και βγαίνουν τη νύχτα που οι βασικοί θηρευτές τους κοιμούνται. Άρα η σπανιότητα είναι κάτι σχετικό. Ίσως αν ψάξουμε καλύτερα... Για να δούμε....
|
||||
|
||||
τελικα καταφερα να την δω.....και ιδου το βιντεο
ηταν μια μαγικη νυχτερινη της οποιας την ομορφια θα μπορεστε ελπιζω να νιωσετε οταν ολοκληρωσω το μονταζ.... Η γαριδουλα σταρ εθεαθην στην δυτικη Πολυαιγο στο βαθος των 12 μ....μαζι με ενα κοπαδι καλαμαρια,ιπταμενα flatworms,γιγαντιους παγουρους , χταποδια, χελια, σαργους κλπ κλπ ευχαριστω την Αννη και το Σωτηρη των Mystic-Blue.org που με βουτηξαν σε αυτον τον μαγικο τοπο.... www.youtube.com/watch?v=OoRzd7LgYgQ ΥΓ το βιντεο σε HD ειναι μια χαρα σε σχεση με την αθλια αναλυση του wmv που ανεβασα...εχει κανεις κανενα divx converter? ΥΓ ειμαι σιγουρος οτι ειναι Gnathophyllum αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι ειναι η Elegans.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 04-07-08 στις 17:41. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τη βρήκες!! Είναι απίστευτα όμορφη, ίδια μελισσούλα-μελισσάκι . Εύγε Δέλβε! (Και στα δικά μας) (νομίζω ότι είναι η elegans. Τα χρώματα ίσως ξεγελάνε, έχω όμως την αίσθηση ότι αυτή είναι η μόνη μεσογειακή. Αν στην πορεία ανακαλύψω κάτι διαφορετικό θα ανακαλέσω πάραυτα) (Πολύ χάρηκα! )
|
||||
|
||||
|
|
|