|
Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατάδυση στην Τήνο
Παράθεση:
Μου εκανε επισης καλη εντυπωση η λεπτομερης (και ειλικρινης) περιγραφη του μερους που βουτηξαμε . Την επομενη φορα , αν κανονισει καμμια παρεα να παει Τηνο για βουτιτσες (μεγαλη η χαρη Της ) , θα κλεισουμε και το σκαφος για να παμε στα πολυ καλα μερη που μου εδιεξε στον χαρτη !! Οπως καταλαβαινετε , ημουν μονος , οποτε δεν ηθελα να επιμεινω για σκαφατη μακρυνη . Σωστος ο Μανθος !!! Παντως , μεσα στο λιμανι της χωρας παιζουν κατι λαβρακια σαν μωρα παιδια !!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εγώ προσωπικά δεν έχω πάρει καμμία απόδειξη τόσο χρόνια!!!! ούτε από τα σχολεία που έχω κάνει (και εκεί είναι το χοντρό παιχνίδι). Δεν μας φτάνει που τις βουτιές τις πληρώνουμε καραβίσιες γιατί κακά τα ψέμματα όταν τύχει να βουτήξουμε και μας πάρουν 30-40€, τελικά τι παροχή service έχουμε?? το σκάφος?? το οποίο το δουλεύει με βενζίνη και καίει άντερα?? φταίω εγώ?? τι άλλο μου προσφέρει?? τη μετάβαση στο σημείο για βουτιά?? μήπως μου κουβαλάνε τον εξοπλισμό?? . Το κόστος είναι υπερβολικό εάν προσθέσουμε τα αρνητικά (όχι απόδειξη , όχι υπηρεσίες , όχι καφεδάκο μετά τη βουτιά κλπ)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ευχαριστούμε για τα μαθήματα οικονομιας αλλα ας σταματησουμε τα θεωρητικα και ας μιλήσουμε πρακτικα.. γιατι δεν ζήτησες αυτη την αποδειξη που γκρινιάζεις οτι δεν εχεις δει ποτε.. -και που τοσο πολύ θα βοηθούσε την οικονομιά της χώρας που ζουμε? μηπως επειδη δεν αφησες κατω τον σακο για να ζητήσεις να την παρεις ? το θεμα εδω που γράφουμε το ανοιξε ο michalis () για να μας παρουσιασει την πολύ καλη προσπάθεια που κάνει ο Μανθος () με το καταδυτικό του στη Τήνο.. αυτη η γκρίνια για την γκρίνια δεν παρουσιαζει κανένα ενδιαφερον πλέον. (οχι για μενα του τουλάχιστον).
|
|||
|
|||
Μμμμ... ναι. Το ξέρω αυτό το ύφος....
Αν υπάρξει διαφωνία, πολλές φορές συγχέεται με την αυστηρότητα και την επίθεση. ΄Εχεις δίκιο, για το ότι το θέμα είναι άλλο. Ολίσθησα, είναι αλήθεια. Αλλά δεν μετανοώ, γιατί η περίπτωση των "μη αποδείξεων" έχει "ψωμί" και καλό θα ήταν να ανοιχθεί - επι τη ευκαιρία - ένα νέο θέμα (φυσικά, όχι μέσα σε αυτό εδώ). ΄Εχεις δίκιο, να μην σου λέει τίποτα η "γκρίνια". Ούτε εμένα. Γι΄ αυτό, φροντίζω να την αποφεύγω όπως στο κείμενο που αναφέρεσαι. Αν το αφουγκραστείς με προσοχή, δεν θα ακούσεις αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο - "Γκρί, γκρίν" - που έχουν άλλα κείμενα. Δεν έχεις δίκιο, γιατί δεν κάνω μάθημα οικονομίας. Είναι elementary γνωστό το πώς λειτουργεί το εμπόριο, καθώς και τι σημαίνει ΦΠΑ, φόρος εργασιών & υπηρεσιών και γιατί υπάρχουν. Αν κάποιοι επιμένουν να μην τηρούν αυτό που άλλοι τηρούν, είναι κοινωνικό θέμα, πρίν απο οτιδήποτε άλλο. Τέλος. την περιβόητη απόδειξη δεν την ζήτησα - πράγματι - ποτέ, όχι για λόγους ορθοστασίας όμως, αλλά κακώς εννούμενης "φιλικότητας" απέναντι πρός κάθε καταδυτικό παροχέα. Οι περισσότεροι που δεν το έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, γι΄ αυτόν τον λόγο δεν το κάναμε. Θα το κάνω, απο εδώ και πέρα όμως, γιατί όταν αποφασίσω να γκρινιάξω ή να καταγγείλω, θέλω να μπορώ να απαντήσω στην εύλογη ερώτηση που μου έκανες. Ελπίζω να με μιμηθούν και μερικοί άλλοι. Ακόμα και εσύ. |
|
|