|
Θέλετε βοήθεια ή συμβουλές για να διαλέξετε τον πρώτο σας καταδυτικό εξοπλισμό; |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Στολή 5mm, anywhere?
Μερικες δοκιμες θα σε βοηθησουν... προσωπικα φανηκα αρκετα τυχερος οταν αγορασα και 5 mm και 3,5mm αφου με βολεψαν καποιες απο αυτες που δοκιμασα... το θεμα ειναι το καλοκαιρι θα βουτας με 5αρα ? μηπως να πας για αρχη σε μια πιο καλοκαιρινη και αργοτερα να δοκιμασεις και 5αρες αφου ο καιρος ηδη ζεστανε αρκετα ?
|
||||
|
||||
Προσωπικά το καλοκαίρι χρησιμοποιώ μια 5αρα με ένα γιλεκάκι 3αρι ξυρισμένο από κάτω.
Το τι αντοχές έχει ο καθένας στο κρύο μόνο αυτός το ξέρει αλλά νομίζω ότι 3,5αρα ή μονοσόρτς για τα ελληνικά νερά δεν μου ταιριάζει !! Οι θερμοκρασία είναι υψηλή μόνο επιφανειακά και μετά... κρύο ! Βέβαια παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες όπως το πόση ώρα θα είναι η βουτιά σου ή πόσα μέτρα θα κατέβεις, αν θα κάνεις μονή ή διπλή... ! γενικά ή στολή (όπως φυσικά και ο υπόλοιπος εξοπλισμός) είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Εγώ θα πρότεινα μια 5αρα είτε την ράψεις είτε την αγοράσεις έτοιμη, νομίζω θα σε καλύψει !
|
||||
|
||||
lia call me....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ακομα ενας λογος να δοκιμασεις πριν αγορασεις..
|
||||
|
||||
Γεια σου δασκαλε call you soon
Ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ολους για την ανταποκριση-βοηθεια. Ομολογώ πως ολα τα περιμενα αλλα να "ραβεσαι" και για under the water; !!! Νομιζω πως εχω καταλήξει στα 5mm, όταν εισαι εκει κατω δεν πρεπει να σ'ενοχλει τιποτα, μου εχει τύχει να κρυωσω και δεν ηταν ευχάριστο... Αλλωστε συμφωνω: με το βαθος πεφτει η θερμοκρασια και τα περισσοτερα μέρη -στην Ελλαδα- δεν φημιζονται για τα ζεστα νερα τους.
|
||||
|
||||
και γιατί παρακαλώ να σε καλέσει και να μην το πεις εδώ φωναχτά να το ακούσουμε και οι υπόλοιποι;;
|
||||
|
||||
Πολλα μελη αργοτερα θα εχουν αναλογη απορια
|
||||
|
||||
ναι εχετε δικιο επρεπε να της στειλω pm....
ζηλιαρηδες....... ...και μην μου κουνας εμενα τον μπλαστρη ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 27-05-08 στις 22:02. |
|
|