|
Dive Computers: Συγκρίσεις και απορίες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tech Dive Computers - Απορίες και προβληματισμοί
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
To Shearwater μαλλον στον John απο το Narked @ 90? http://www.narkedat90.com/ (best guess) επειδη δεν εχει χρειαστει να το στειλω πουθενα για την ωρα (η μπατατια ειναι user – replacable) D |
|
||||
|
||||
με παρεξήγησες... με το δίκιο σου.... Σύντομα θα καταλάβεις, δεν ήταν κακία εκ μέρους μου απλά θέλησα να μάθω σε ποιό υποβρύχιο καταδύθηκες... Για αυτό που έγραψα εγώ θα ενημερωθείς σύντομα ...ελπίζω...
|
|
||||
|
||||
Και κάτι ακόμα που θα ήθελα να προσθέσω... Και τα κομπιούτερ μπορεί να παρουσιάσουν βλάβη κατά τη διάρκεια της κατάδυσης... δεν είναι πανάκεια...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βέβαια όλα τα παραπάνω απαιτούν τυποποιημένα μίγματα και τυποποιημένες διαδικασίες, βάση στρατηγικής αποσυμπίεσης ratio deco. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dmanetakis : 20-08-13 στις 12:02. |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ρε σεις στις μαναδες το εχετε πει!!!
Πλακα κανω, μην παρεξηγειστε! Μου αρεσει να διαβαζω αλλα δεν καταλαβαινω και πολλα! |
|
|||
|
|||
ενδιαφερουσα ερωτηση
αλλα εκτος θεματος!!! αν οι moderators το μεταφερουν σε νεο thread - στη σωστη κατηγορια θα σου απαντησω εκει!!!! Δ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
οπως και οι φακοι και οι μασκες και τα DSMB για αυτο κουβαλαμε δυο (η παραπανω!) και δεν εχω ακουσει καμια περιπτωση οπου 2 υπολογιστες (διαφορετικου κατασκευαστη και συνεπως διαφορετικα models) failed στην ιδια καταδυση!!! D |
|
|