|
|||
|
|||
Απάντηση: Αλλαγή Μπαταρίας Suunto
Στο δικο μου Vyper , που ειναι το πρωτο απο την σειρα αυτη των VYPER (αγοραστηκε καπου κοντα στο 2004 αν δεν κανω λαθος) αλλαζω μπαταρια μονος μου με κοστος μπαταριας απο €2,00 - € 2,50 (βαζω λιγο καλυτερη Κινεζια απο Κινεζια του καλαθιου) και καθε τριτη αλλαγη αλλαζω το Ο ring . Αν χρειαστει service ξερω τι θα αντιμετωπισω . Οπως με το πρωτο μου SUUNTO ( ΕΟΝ ) μου ειπαν ολοι (και στα κεντρικα) οτι δεν το υποστηριζουν και αρνουνται να κανουν service (δεν εχουν και ανταλλακτικα) .
|
|||
|
|||
Το μονο που δεν μπορω να βρω ευκολα ειναι το ορινγκ μιας και δεν ειμαι αθηνα να παω στα αναλογα μαγαζια να παρω!
Αλλιως το ανοιγω ευκολα! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τόσο εύκολα που νομίζεις. Του κάνεις καλό καθάρισμα, το λιπαίνεις σωστά και το ξαναβάζεις χωρίς πρόβλημα!! |
|
|||
|
|||
Το ανοιξα τελικα! Η μπαταρια ηταν μια χαρα απλα την ξαναεβαλα! Θα δουμε τωρα στην επομενη βουτια εαν θα γινει "παγουρι" που ειπε και ενας φιλος!
|
|
|||
|
|||
ξέρετε ποιος είναι τώρα ο αντιπρόσωπος ?
|
|
||||
|
||||
Παιδιά μπορεί να σας βοηθήσει μία παλαιότερη συζήτηση στο φορουμ της Θεσσαλονίκης