|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Στεγανή | |||
Έχω αγορασει ήδη | 20 | 48,78% | |
Δεν έχω αγοράσει αλλά θέλω | 12 | 29,27% | |
Δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειται | 8 | 19,51% | |
Δεν βουτάω όταν έχει κρύο | 1 | 2,44% | |
Ψήφισαν: 41. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στεγανή
Δημήτρη, γνώμη μου είναι ότι δεν σε συμφέρει να παραγγείλεις ND "Made To Measure".
Υπάρχουν εταιρέιες όπως η dive2gether που είναι σαφώς ανώτερη και με πιο λίγα χρήματα. Περισσότερες πληροφορίες - λεπτομέρειες στο http://server2.gs-shop.de/200/cgi-bi...bieterID=10656 Δυστυχώς το site είναι μόνο στα Γερμανικά............ |
|
||||
|
||||
Ψήφισα "έχω αγοράσει ήδη"
Ενα απαραιτητο εργαλειο για τον χειμωνα..... Σιγουρα γινετε αυτο γιατι εχω κανει στο παρελθον 4 στολες παραγγελια... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αυτό που ανέφερε ο Νίκος θα ήταν καλό να μην το περάσουμε στο ντούκου. Η εταιρεία dive2gether, ή πιο γνώστη στον γερμανικό χώρο σαν D2G, κατασκευάζει στεγανές στολές κύριο χαρακτηριστικό των οποίων είναι η πολύ ισορροπημένη σχέση τιμής και ποιότητας. Οι κατασκευαστές έχουν σαν κύρια μοντέλα τα Explorer και Trilex. Το Explorer αντιστοιχεί στο μοντέλο FLX50/50 της DUI και το Trilex στο μοντέλο της DUI TLS350. Οι διαφορές στην ποιότητα και την κατασκευή με τις αντίστοιχες DUI είναι ελάχιστες, αλλά η τιμή είναι πιο κάτω από την μισή. Ψάξτε το λίγο, αξίζει τον κόπο. |
|
|||
|
|||
Αν ειχαν και σελιδα στα αγγλικα στο site τους
|
|
|