|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι γνωρίζετε για αυτό;
Παράθεση:
15 ημέρες πριν την 15/6 και 15 μέρες μετά , να βουτάω συνεχώς στο συγκεκριμένο σημείο μπάς και το πετύχω , για να το ξαναφωτογραφήσω. |
|
||||
|
||||
Από αυτή την Κυριακή, καταραμένη θολούρα , βάθος 18μ περίπου, λασπώδης βυθός με πολλούς περίεργους κατοίκους και είδη που είδαμε για πρώτη φορά !
Μπάντυς=Μηλιώνης Το πράγμα αυτό είναι κακάσχημο, με δυσκολία διακρινόταν μέσα στη λάσπη και όταν το ακούμπησα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια .... συγνώμη ....βηματάκια και μάλιστα νομίζω ότι είχε πολλά πόδια που μου φάνηκαν σαν ξυλοπόδαρα! σα να μετακινείται όπως ο αχινός ένα πράγμα αλλά πολύ πιο γρήγορα.... |
|
||||
|
||||
σας έχω μια υποψία αλλά θα με βοηθούσε να ήξερα πρώτα για τι περίπου διαστάσεις μιλάμε.....
|
||||
|
||||
να πούμε 5-6 cm? άντε λίγο μεγαλύτερο..
|
|
||||
|
||||
ok, καλό ακούγεται......
δεν εγγυώμαι βέβαια και 100% αφού η φωτογραφία δεν δίνει παρά μια ιδέα, αλλά όπως και να' χει μια καινούργια γνωριμία δεν πάει ποτέ χαμένη, κυρίες και κύριοι, να σας συστήσω το ποντικοσκούληκο! (Νομίζω ότι εσείς οι δυο κάνετε πολύ γουρλίδικο ζευγάρι, να βουτάτε συχνότερα )
|
||||
|
||||
Mαρία μπράβο!, αν το φανταστώ χωρίς τη λάσπη θα είναι ακριβώς έτσι...
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
οτι εχει και η θαλασσα ποντικια!! (η ακομα χειροτερα ποντικοσκουληκα -μπλιαχ-) ειναι κατι που δεν το φανταζόμουν με τιποτα ομως....
ειναι ενα γεγονος παντως που θα πρεπει να το αποκρύψουμε απο κοπέλες που θελουν να γίνουν δυτριες..
|
||||
|
||||
το συνάντησα στο Eurobulker το Σάββατο !................. μάλον είναι κάτι σε αυγά ................. αλλά πάλι μπορεί !!!!??
Δώσε στη ζωή σου κάτι όχι τη ζωή σου για κάτι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DHMHTRHS : 14-06-10 στις 09:58. |
|
||||
|
||||
Το βλέπω συχνά. Πιθανολογώ είναι κάποιο είδος ασκιδίου...
|
|
||||
|
||||
Την Δεύτερη Φώτο κάπου την έχουμε ξαναδεί
Η Φώτο είναι από την Χαλκιδική στο 2ο πόδι φαράγγια σε βάθος περίπου -16μ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 17-02-11 στις 17:19. |
|
|