|
Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει... |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Χρήση Καταδυτικών Κέντρων | |||
Βουτάω μόνο με ένα καταδυτικό | 0 | 0% | |
Βουτάω μόνο με ένα καταδυτικό αλλά στις διακοπές και με άλλα | 3 | 4,76% | |
Βουτάω με περισσότερα από ένα καταδυτικά χειμώνα και καλοκαίρι | 6 | 9,52% | |
Βουτάω με καταδυτικά μόνο στις διακοπές | 2 | 3,17% | |
Σπανίως με καταδυτικό | 19 | 30,16% | |
Και ανεξάρτητα και με καταδυτικό | 21 | 33,33% | |
Μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (ναυάγια κλπ) | 7 | 11,11% | |
Ποτέ. Ανεξάρτητα πάντα | 5 | 7,94% | |
Ψήφισαν: 63. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Χρήση καταδυτικών
εμμυ ψευτρουλα!
|
|
||||
|
||||
Ας το μαζέψω λοιπόν...
Στο εξωτερικό, φυσικά και θα πάω με καταδυτικό... Αν βρεθώ εντός Ελλάδος, αλλά εκτός Αττικής που είναι το σπίτι μου, θα δοκιμάσω μερικές βουτιές με καταδυτικό...Αν η τιμή, οι υπηρεσίες και το dive site είναι αποδεκτά, ίσως να κάνω περισσότερες... Όμως το πλήθος των βουτιών μου γίνεται ΣΚ, και καθημερινές. Από αυτές, ελάχιστες κάνω με τα καταδυτικά που βρίσκονται δίπλα μου... (το τελευταίο 8μηνο, έχω κάνει μόλις 3 βουτιές με καταδυτικό στην Αττική...). Και νομίζω, ότι αυτό είναι ένα σημαντικό ερωτηματικό για το θέμα μας: Τι συμβαίνει και τα καταδυτικά, δεν αξιοποιούν την ευκαιρία να έχουν μόνιμους -φανατικούς πελάτες όλο τον χρόνο... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ειδικά στη Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική όχι. Προτιμούν και βγάζουν λεφτά από τα σχολεία και τους τουρίστες. Μιλάω για 3 - 4 καταδυτικά που έχουν μια "σοβαρή" υπόσταση και όχι τους "καλοκαιρινούς" τύπους. Καταρχήν αυτά που είναι στο πρώτο πόδι (Κασάνδρα) δεν έχουν σκάφος και κάνουν 2-3 βουτιές όλες κι όλες από ακτή. Κάτι Ρώσους και Ρουμάνους που έρχονται και στα σκατά να τους βουτήξεις καλά θα τους φανεί σε σχέση με τις δικές τους θάλασσες. Γι' αυτό discovery & open water for ever να ρέει το χρήμα. Χαζοί είναι να παιδεύονται με Έλληνες που έχουν και απαιτήσεις? |
|
|||
|
|||
Σπανιως με καταδυτικο
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Εεεε , καλα , ολοκληρο το καλοκαιρι εκανα δυο βουτιες ολο κι ολο κι αυτες με καταδυτικο , αλλα δεν ηθελα να οδηγησω στην Κασσανδρα καλοκαιριατικα για να παω στο Παλιουρι .
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γίναμε πολλοί!!!! |
|
||||
|
||||
Με 53 ψήφους έχουμε πιστεύω ικανοποιητικό στατιστικό δείγμα για τα δεδομένα του forum άρα μπορούμε να αναλύσουμε λίγο τα αποτελέσματα (αν και μερικοί αποδεδειγμένα ψεύδονται…)
Λοιπόν,
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ποιοί είναι οι παράγοντες; Οικονομικοί; περιορισμοί στον χρόνο; dive sites; Υπηρεσίες; Ασφάλεια; κλπ...Είναι ένας ή περισσότεροι; Νομίζω πως μόνο έτσι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε (και βασικά ελπίζω και οι ιδιοκτήτες των καταδυτικών...) τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο πελάτης... Ίσως να προκύψει οτι ο πελάτης προτιμάει να κάνει 60' βουτιά και ας μην έχει ζεστό νερό στο ντουζ, ή να νιώθει ασφάλεια στο σκάφος και ας πληρώσει 10€ παραπάνω...(λέμε τώρα... ) (δεν το οργανώνεις μια που έχεις πάρει το κολάι στα γκάλοπ;... ) |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
πχ.. Μήπως δεν μας προτιμούν για πελάτες? Μήπως προτιμούν να κάνουν Σχολεία ή μήπως προτιμούν να ασχολούνται μόνο με τους αλλοδαπούς, στα τουριστικά μέρη? και αν είναι έτσι γιατί άραγε? Θα είχε και αυτό ενδιαφέρον και θα ήταν σίγουρα για όλους μια σφαιρικότερη προσέγγιση. Για να διορθωνόμαστε όλοι.