|
...δεν κολλάει πουθενά, αλλά έχει σχέση με την κατάδυση (εεε δεν μπορούμε να τα προβλέπουμε και όλα) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το μεγαλείο του συλλόγου....
Μα ναι! φανταστικές ιδέες!
διαγωνισμός για να επιδοτηθεί ο καλύτερος μέσω σπόνσορων από ευτυχία! (ιδίως σήμερα που έπνιξα τη μηχανούλα μου ) και το liveboard θα είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα! αλλά ίσως χριαστεί να γίνει πρώτα συλλογικά και μετά διασυλλογικά.. για να δουμε πρωτα πως θα δουλέψει το σύστημα... όποιος πηγαίνει προς Ερυθρά ας φέρει και κανένα μαζί του παρακαλώ... αν και έχω μερικές ιδέες για καταμαράν που παίρνει 8 άτομα.... ..απλά οι μπουκάλες δεν ξέρω που θα μπουν
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Μπορώ να βοηθήσω με γνωριμία στη Vernicos Yachts, για μια special τιμή για 2-5 ιστιοπλοϊκά. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες ιδέες, ενδεχομένως εξίσου ενδιαφέρουσες. Νομίζω ότι το θέμα που άνοιξε ο Γιώργος είναι εξαιρετικό
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Έτσιιιιιιι! από ενδιαφέρον νομίζει ότι θα ξεχυλίσει!
|
|||
|
|||
Μεγάλη φωτογραφία!!!
Οι ΔΣ-δες μιλάτε!!! Πάρτε θέση ή αλλιώς: να οργανωθούμε βρε παιδιά! Να μιλήσουμε για συμμετοχές στο περίπου, για εποχή και περιοχή-ές για διαθέσιμους καπεταναίους και να κάνουμε έναν πρόχειρο υπολογισμό σε κόστη κτλ... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εσείς δε οι καπεταναίοι που έχετε τις γνωριμίες και τις άκρες κάντε τις επαφές σας και πείτε μας πως έχουν τα πράγματα. Μέχρι τότε, μην ανησυχείς εγώ εξ αρχής δηλώνω συμμετοχή σε όλα και μόλις μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο και χειροπιαστό, να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθουν όλοι.
|
|||
|
|||
Οκ...Χρήστο ας έρθουμε σε επαφή και με τους άλλους σκίπερ να δούμε πόσο κόσμο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε για να υπολογίσουμε σκάφη κτλ...Ίσως να ανοίξουμε νέο ποστ στο ''στέκι''
|
|
|