|
Εξελίξεις, νέα και ειδήσεις από το χώρο της κατάδυσης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ανακρίβειες και γκάφες των ΜΜΕ
Παράθεση:
Δημήτρη, νομίζω ότι αυτός ο προβληματισμός είναι ούτως ή άλλως το βασικό θέμα του αρθρογράφου. "Τα ψαροτούφεκα διχάζουν τη Λήμνο" Νομίζω ότι ο κος. Κασκαράς καλύπτει επαρκώς το θέμα του....
|
|||
|
|||
Ενώ τους στείλαμε ήδη ένα e-mail για προηγούμενο άρθρο τους, τα "Αιολικά Νέα" συνεχίζουν να μη μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ αυτόνομης κατάδυσης και ψαροντούφεκου
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο συντάκτης είναι ψαρομπουκαλάκιας. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι βάζει την παρακάτω φωτογραφία αυτόνομου δύτη που βλέπει την κονσόλα του σε άρθρο με τίτλο "Οι ψαράδες έβαλαν "βέτο" στο Πρωτάθλημα Υποβρυχίου Ψαρέματος": Τους στείλαμε άλλο ένα e-mail: Παράθεση:
ΥΓ: Τουλάχιστον άλλαξαν την φωτογραφία
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 05-05-08 στις 17:08. |
|
||||
|
||||
...κι έβαλαν ακριβώς την ίδια που εκ των υστέρων χρησιμοποίησαν και στο παλιότερο άρθρο τους.... Μου φαίνεται ότι δεν έχουν άλλη φωτό οι καημένοι και κοιτάνε να τα μπαλώσουν όπως όπως...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Έχεις δει ποτέ σε προδιαγραφές ψαροντούφεκου, να γράφει πόσα MegaPixels είναι? Συνήθως οι φωτογραφίες παίρνονται μετά, με τα ψάρια στο χέρι
|
||||
|
||||
Περιοδικό ΓΕΩ της Ελευθεροτυπίας του Σαββάτου 10/5/08
10σέλιδο Άρθρο -παρουσίαση της Θάλασσας των Κοραλιών -Coral Sea. Με ενόχλησε η φωτογραφία του ψαροτουφεκά-αρθρογράφου(μάλλον) με το ψάρι στο καμάκι . Με ενόχλησε που το άρθρο το έγραψε ψαροτουφεκάς , που δηλώνει ότι σκοπός του ταξιδιού εκεί ήταν το υβ κυνήγι. Να προτείνουμε στην Ελευθεροτυπία ,τα μελλοντικά άρθρα του ΓΕΩ με θέμα τα δάση και τους Εθνικούς Δρυμούς ,να τα γράφουν κυνηγοί με ανάλογες φωτογραφίες στις οποίες θα κρατούν πυροβολημένα πουλιά και αγριά ζώα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ppetross21 : 12-05-08 στις 13:22. |
|
||||
|
||||
Κατόπιν παρότρυνσης του Πέτρου, πήρα και διάβασα σήμερα το Ε της ΚΕ.
Τεύχος Διακοπές, βεβαίως-βεβαίως, και στη σελίδα 50 παρουσιάζεται η Κάλυμνος ως ιδανικός τόπος εκπαίδευσης και άσκησης καταδυτικών δραστηριοτήτων. Ok, δε θα τα χαλάσουμε εκεί, αλλά έλα που στη συνέχεια μας πέφτει το μάτι στο πάτωμα: ....ο βυθός της Καλύμνου είναι ο πιο ιδιαίτερος- για περισσότερους από έναν λόγους. Ο πιο σημαντικός, ωστόσο, είναι ότι ενώ στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας η αυτόνομη κατάδυση απαγορεύεται για λόγους προστασίας των αρχαιολογικών θησαυρών, στην Κάλυμνο είναι αποδεσμευμένη η μεγαλύτερη καταδυτική περιοχή της Ελλάδας (Θέρμα-Πιθάρι), που αριθμεί συνολικά 12 χμ ακτογραμμής. Αναρωτιέμαι αν πρόκειται περί της αιωνίας ασχετοσύνης ή άλλων ποταπών κινήτρων.... Τίνα Κουλουφάκου, οι Σύλλογοι Αυτοδυτών σου στέλνουν mail
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Κάποιο λουλούδι καλύμνιο θα της το είπε... Α πες της πως ο δήμος Ασίνης δίπλα στο Ναύπλιο έχει περίπου 20χλμ ακτών ελεύθερα για κατάδυση!!! και χωρίς να υπολογίζω τα νησάκια Παπατζήδες α παπατζήδες |
|
||||
|
||||
Δυστυχώς το παρακάτω κείμενο του Ε διαβάστηκε απο χιλιάδες αναγνώστες , της 4ης σε κυκλοφορία εφημερίδας με 150.000 φύλλα.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Εκ μέρους των φορέων: 1. Σύλλογος Ερασιτεχνών Αυτοδυτών «Τηθύς» 2. Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης 3. Σύλλογος Καταδύσεων Αναψυχής Βέροιας Στείλαμε την ακόλουθη επιστολή στη συντάκτρια του Έψιλον: Παράθεση:
Scuba Club Tethys Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 16-06-09 στις 16:23. |
|
|||
|
|||
Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε και την ενδελεχή και εμπεριστατωμένη απάντηση που λάβαμε:
Παράθεση:
Υποθέτω ότι οι μόνες λέξεις που αναγνώρισε όποιος διάβασε την επιστολή μας ήταν "Ελλάδα" και "Κάλυμνος". Οι λέξεις "νόμος", και "σαφής διορθωτική παρέμβαση" μάλλον είναι εκτός λεξιλογίου και πολύ σοφιστικέ για το επίπεδο κατάρτισης και παιδείας κάποιων δημοσιογράφων
Φοίβος Βιλανάκης :: μερικές φωτογραφίες μου :: Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 16-06-09 στις 16:58. |
|
|