|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τετραήμερη εκδρομή στην λίμνη κρεμαστών.
Ξεκινώντας απο την αναφορά οτι θα πάρει ο καθένας απο δυο φιάλες, εγώ καταλαβαίνω οτι χρειάζεται εξοπλισμός... μπολικος εξοπλισμος!
Τον Μαη τα νερα της λίμνης θα ειναι πολύ κρυα.. δεν εχει σημασία που ειναι ανοιξη.. θα εχουν λιώσει τα χίονια και θα ειναι πιο κρυα απο κάθε αλλη εποχη. Οποτε ειναι πολυ ευστοχη η παρατηρηση του Θάνου. Η εκδρομή αυτή όπως και να το κάνουμε αφορά δύτες που ασχολούνται χρόνια με το αντικείμενο.. οχι απαραιτητα για την εμπειρια, οσο για τον εξοπλισμό που θα εχουν αποκτήσει... Νομίζω οτι οι περισσότεροι ερασιτεχνες αυτοδύτες που εχουν περίπου 1 χρόνο το πτυχίο τους δεν ειναι τόσο «καλά» εξοπλισμενοι (και μιλάω για διπλές μπουκάλες, στεγανή στολη κτλ.) Αυτή ειναι η αποψή μου.. μπορεί να κάνω και λάθος.. μπορεί να ειμαι η μόνη που δεν εχω όλο τον εξοπλισμό και να αποτελώ εξαιρεση.. αν ειναι ετσι συγνώμη για την παρεμβαση
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τις διάφορες δραστηριότητες καθώς και δωμάτια, θα τα κλείσουμε μεμονωμένα, ή θα υπάρξει ''κεντρικός'' συντονισμός; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ζίνα, δεν νομιζω ότι ο Χρήστος μας προτείνει βουτιές technical.... Οι δύο φιάλες υποθέτω ότι απλώς αντιστοιχούν σε δυο βουτιές... Αν βουτάς και τώρα με τη wet σου, δε θα έχεις κανένα λόγο να μην μπορείς να βουτήξεις το Μάιο στη λίμνη. Αν κρυώνεις πολύ, αναλαμβάνω να σου φέρω και έξτρα γιλεκάκι το οποίο κάνει θαύματα (χτες και προχτές έκανα τις πρώτες wet βουτιές μου γι'αυτό το χειμώνα και ήταν μια απόλαυση!). Νομίζω ότι οι βουτιές θα είναι πρωτότυπες, χαλαρές, εκπαιδευτικές (θα μάθουμε μερικά πραγματάκια για βουτιές σε υψόμετρο) και οπωσδήποτε διασκεδαστικές αν πάμε όλοι παρέα.... Κι αν μας τη σπάσει και κάτι, θα το ρίξουμε στο ράφτινγκ και το τρέκινγκ Ελπίζω να έρθεις και να φέρεις και τη φωτογραφική σου!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όσο για τις δραστηριότητες θα τις κλείσουμε επί τόπου ανάλογα με τον χρόνο που θα έχουμε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όσο για τη φωτογράφηση σε πιθανές συνθήκες πολύ χαμηλής ορατότητας, θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε 2-3 πρακτικές συμβουλές ώστε να έχουμε επιτυχημένες φωτογραφίες να ποστάρουμε μετά |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Έχω μάλιστα πληροφορίες ότι η λίμνη είναι γεμάτη ζωή με μεγάλη ποικιλία ψαριών και έχει καλή ορατότητα. Θα το δούμε. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα μας τρελάνεις;;;;; Έχεις τάμα να κάνεις wet βουτιές τον Χειμώνα, ή είναι απλά βίτσιο; Πάντως Ζίνα μη μασάς!!! Το τσίπουρο είναι άφθονο στην περιοχή...και ζεσταίνει καλά! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη emmy : 05-03-08 στις 13:30. |
|
||||
|
||||
Εννοείς κάτι αγαπητέ Ιωάννη?
Θα πάω στην Ανάβαση για χάρτες
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σίγουρα δεν αποτελείς εξαίρεση στο ότι δεν έχεις όλο τον εξοπλισμό. Ούτε εγώ έχω πάντα όλο τον εξοπλισμό που χρειάζομαι, κάτι που χρειάζομαι το δανείζομαι (αν μπορώ) ή νοικιάζω! Δυστηχώς εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες κατάδυσης σε οργανωμένο σύνολο και άν γίνονται, γίνονται μεταξύ φίλων και δεν μπορούν όλοι να πάρουν μέρος Φυσικά μπορεί να κατάλαβα και λάθος
|
||||
|
||||
Η λίμνη είναι και χαρακτηρισμένη ως περιοχή NATURA (GR2430002) καθώς φαίνεται να υποστηρίζει μια μεγάλη και ενίοτε σπάνια βιοποικιλότητα ψαριών, ερπετών, πουλιών αλλά και θηλαστικών....
Αν θέλετε να το ψάξετε παραπάνω, θα βρείτε τις πληροφορίες σας εδώ Εγώ έχω ήδη φάει το κόλλημά μου με το γεγονός ότι συντηρεί πληθυσμούς βίδρας (Lutra lutra) και σταυρώνω από τώρα τα δάχτυλά μου να είμαστε τόσο τυχεροί ώστε να συναντήσουμε τα απίστευτα μουτράκια τους!!