|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Αντικατάσταση cuff warmers
Παράθεση:
Αν είναι πιο φτηνά από τα έξοδα αποστολής αξίζει ο κόπος. |
|
|||
|
|||
Συγγνωμη για να καταλαβω.
Θα πληρωσεις 125€ μεταφορικα για να την στειλεις να σου αλλαξουν τα νεοπρεν cuff ? Δηλαδη 125 για μεταφορικα + τα καινουργια cuff + κανα 80αρι για drygloves + εργασια +++++ συνολο 200 φευγα ? Ολα αυτα για στεγανα γαντια ? Νομιζω οτι για την αντικατασταση των cuff στην aquatec.gr ή drysuits.eu δεν θα σου πηγαινε πανω απο 30€. Απο την drysuit.eu λογικα θα σου απαντησει σημερα, μιλησα και εγω μαζι του και μου ειπε οτι ειχε καποιο προσωπικο προβλημα και ετρεχε. Ας πουμε οτι σωνει και καλα θελεις να βαλεις στεγανα γαντια, γιατι να μπλεκεις σε ολη αυτη την διαδικασια και να εχεις τα δαχτυλιδια που θυμιζουν στολη αστροναυτη και να μην βαλεις τα στεγανα γαντια της Nothern Diver που ειναι με latex. http://www.ndiver.com/products/Thermal-Dry-Gloves.html ή αυτα κατευθειαν απο την Aquatec http://shop.aquatec.gr/joomla/index....etail?Itemid=0 p.s Tα cuff warmers δεν σου προσφερουν τιποτα, μπορεις να τα κοψεις. Δημητρης |
|
|||
|
|||
Κατι που θυμηθηκα.
Εχεις αναρωτηθει πως γινεται οι ψαροντουφεκαδες χειμωνιατικα να κανουν 5-6 ψαροντουφεκο χωρις να κοκκαλωνουν τα χερια τους ? Υποψη οτι δεν μπορουν να εχουν χοντρα γαντια γιατι δεν τους διευκολυνουν. Υπαρχουν γαντια με στεγανες ραφες που κανουν αψογη δουλεια αρκει να διαλεψεις το σωστο μεγεθος. Εγω φοραω χειμωνα-καλοκαιρι νεοπρεν 2mm με εσωτερικα καστορι και την παλευω. Αν και ειμαι στην κατηγορια βαρεων βαρων (1.90 - 100 κιλα) εχω παρει μεγεθος small και μου ειναι "γαντι" Αν επερνα κατι καλυτερο για τον χειμωνα, θα επερνα αυτα. Συγγνωμη που ξεφυγα απο το αρχικο post αλλα καλο ειναι να υπαρχουν και αυτες οι πληροφοριες. |
|
|||
|
|||
Μου απάντησαν όντως τελικά τα παιδιά. Θα το δώ μαζί τους, μπας και τα κόψουμε κιόλας τα cuff warmers Μιας και έτσι και αλλιως όντως δεν κρατάνε τπτ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη greco : 20-02-13 στις 17:27. |
|
|||
|
|||
Μιά χαρά δουλειά έγινε από το drysuit.eu, πολύ οικονομικά και δεν χρειάστηκε καν αντικατάσταση , μόνο τοποθέτηση-κόλλημα ψιλής ταινίας πάνω από τη ραφή.
|
|
|