|
||||
|
||||
Απάντηση: bcd oms? με bands ή χωρις..?
Παράθεση:
και παλι σ'ευχαριστω πολυ...! |
|
||||
|
||||
Γενικά συμφωνώ με τον dmanetakis. Τα μειονεκτήματα που σου επισημαίνει είναι ακριβώς αυτά και από κει και πέρα ο καθένας τα συνυπολογίζει και τα αξιολογεί στη δική του κλίμακα.
Προσωπικά, έχω απορρίψει τα bungee αλλά και τα διπλά inflators (δεύτερο inflator = διπλάσια σημεία πιθανής αστοχίας). Παρόλα αυτά, σε περίπτωση βαθιάς κατάδυσης με στολή υγρού τύπου είναι μάλλον απαραίτητος ο διπλός ασκός σαν εναλλακτικό μέσο ελέγχου πλευστότητας. Αλλά και πάλι, στη βαθιά κατάδυση (=μεγάλη παραμονή) μου ταιριάζει περισσότερο η στεγανή στολή. Παράθεση:
Πλέον κάνω ακριβώς το αντίθετο. Χρησιμοποιώ τη στεγανή για αυτό που προορίζεται, να με κρατάει δηλαδή στεγνό (μερικές φορές ) – όχι ζεστό, και για την ρύθμιση της πλευστότητας χρησιμοποιώ τον… ρυθμιστή πλευστότητας. Γενικά είναι πιο δύσκολο να ελέγξεις τη φυσαλίδα μιας ολόκληρης στολής παρά ενός πολύ μικρότερου ασκού (το πόσο πιο δύσκολο εξαρτάται από τις ικανότητες του καθενός). Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
(σωστη θεση φιαλων πανω στο backplate πιο πανω η πιο κατω για να εχω καλυτερη οριζοντια πλευση...και σωστη τοποθετηση βαρων...ποσο βαρος και σε ποια σημεια...βαιβαια εχω καληφθει απο τις απαντησεις σας και σας ευχαριστω πολυ...τωρα μενει να το ψαξω και εγω λιγο πανω στην πραξη... |
|
|