|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Τι στολή υγρού τύπου έχουμε; | |||
AQUA LUNG | 1 | 1,05% | |
BARE | 18 | 18,95% | |
BEUCHAT | 1 | 1,05% | |
CRESSI | 6 | 6,32% | |
KARTELIAS | 8 | 8,42% | |
MARES | 8 | 8,42% | |
OCEANIC | 0 | 0% | |
SCUBAPRO | 19 | 20,00% | |
WATERPOOF | 20 | 21,05% | |
ΑΛΛΗ | 30 | 31,58% | |
Multiple Choice Poll. Ψήφισαν: 95. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι στολή υγρού τύπου έχουμε?
Παράθεση:
Αφού τελειώσει το poll εκτός από γνώση για το ποιές στολές φοριούνται θα ανοίξουμε και γραφείο γνωριμιών. Θα έχουμε και μηχανή αναζήτησης Ηλικία - διαστάσεις - χρώμα ματιών κτλ κτλ Camaro Seamless 5mm Συνοδεύεται από γιλέκο και κουκούλα της ίδιας μάρκας ενώ στα accessories (για τις εξόδους) συνοδεύεται με μποτάκι waterproof. Oι πληροφορίες που λένε ότι οι σχεδιαστές μόδας της Camaro θα κυκλοφορήσουν και Camaro γόβα (για τις κυρίες βέβαια), ελέγχονται ως ανακριβείς |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
BARE Velocity 5/4
και σιγα μην πω νουμερο! (ευτυχως βγαινει και για ευσωμους.... |
|
||||
|
||||
Οσο και να με προκαλείτε, δεν απαντάω
|
||||
|
||||
Τι να απαντήσεις ρε μάστορα!! Ευτυχώς που οι στολές τουλάχιστον γίνονται από νεοπρέν, αλλιώς κάθε φορά που θα αγόραζες στολή θα είχαμε οικολογική καταστροφή. (μιλάμε για ολική καταστροφή)
|
|
||||
|
||||
Επειδή το μέγεθος της στολής σου περιέχει πολλά Χ και μπορεί να το παρεξηγήσουμε με τα ΧΧΧ μπορούμε να δεχθούμε και το μέγεθος των γιγάντων γιατί τέτοιος είσαι!!!
Όσο για εμένα χρησιμοποιώ Waterproof 5, 3 και 7mm παλιότερα
|
||||
|
||||
Να σας γνωρίσω τους φίλους μου:
Παράθεση:
Παράθεση:
Καλααααα
|
|||
|
|||
Γιώργο μη μασάς...εγώ ακόμα λέω πως φοράω το νο 3 της apnea star μοντέλο 97 περίπου
Λες να φταίει αυτό που να θέλω κανά τέταρτο να τη φορέσω;;; Το άτιμο το νεοπρέν μπαίνει χρόνο με το χρόνο... |
|
|||
|
|||
ellios ξυρισμενη μεσα φοδρα εξω ραμενη πανω μου αν και εχει αρχισει και στενευει
|
|
||||
|
||||
Από ότι καταλαβαίνω πολλοί είναι αυτοί που φοράνε στολές για ψαροντουφεκο και στο scuba diving.
Ποια η γνώμη σας? Είναι πρακτικό? Από τι ξέρω οι στολές free diving είναι πολύ μαλακές χάνουν πάχος στο βάθος και χαλάνε στην επαφή με τον σκληρό εξοπλισμό. Τα τελευταία χρόνια βλέπω ότι και τα δύο κομμάτια δίνουν τη θέση τους στο one piece και στο back zip. Τι λέτε? Άντε να κάνουμε 100 απαντήσεις να βγουν και στατιστικά Να βάλουμε και για στεγανές?