|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Στολές Waterproof
Παράθεση:
Την Vortex την εχουν αγοράσει πολλοί. Δες και το test που αναφέρω στο thread για τις Στεγανές
Θάνος Αγγελόπουλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fivos : 11-10-07 στις 01:24. Αιτία: διόρθωση ορθογραφικού λάθους |
|
||||
|
||||
προσωπικα προτιμω τις Trilaminate απο τις νεοπρεν...ως προς την αντοχη τους στο χρονο και την πλευστοτητα τους....και η δικια μου ειχε πολλες στενες επαφες απο χωσιματα και τριψιματα σε σιδερα , βραχους κλπ κλπ
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.waterproof.se/dealers_gr.php μια χαρα. Οι περισοτερες ευρωπαικες στεγανων ειναι μια χαρα και θα τους προτιμουσα για να εχω την ανεση να τη στελνω για service. Μια βαλβιδουλα ουρησης (απλη) θα τα βγαλει τα λεφτα της. Προσεχε να την συμπεριλαβεις στη παραγγελια. Neopren η οχι δυσκολη αποφαση. Λογικο να ανησυχεις για κοψιματα στη φορμα αλλα ο κινδυνος θα ηταν πιο μεγαλος αν εκανες διεισδυσεις σε ναυαγια η σπηλιες. Με απλες επαφες (χωρις αποτομα τραβηγματα) τα cordura (πχ καποιες ND) αντιθετα απο trilaminate δεν μασανε τοσο ευκολα ωστε να ανησυχεις. Απο προσωπικη εμπειρια η συμβατικη στεγανη cordura ND που προσφατα πηρα ειναι αναμενομενα σαφως πιο ευθραυστη αλλα και ευκαμπτη και αανετη απο τη bodyglove compressed neopren στεγανη που χρησιμοποιουσα παλιοτερα. Ετσι για μενα neopren μονο για πιο βαρβαρα πραγματα απο εδω και περα. Ξεχασε εντελως τις πανω απο 3.5mm neopren και τα μυστηρια OPV πχ scubapro. Αν δεν εχεις οικονομικο θεμα χτυπα μια O-three και εληξε. Αν δε χρειαζεσαι παρανοικα deco η waterproof ειναι μουρλια. Καλες παραγγελιες! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fin : 11-10-07 στις 00:07. |
|
||||
|
||||
Νικόλα κατέληξες ή σε μπερδέψαμε περισσότερο;;;
|
||||
|
||||
Θάνο κατέληξα στην αρχική μου επιλογή. Περιμένω να παραλάβουν ώστε να την δοκιμάσω και αν όλα είναι οκ επάνω μου να την αγοράσω.
|
||||
|
||||
Γνωρίζει κανείς αν έχει φέρει την Aquila ο Καρελιάς ?
|
||||
|
||||
Εχτές ήμουν τυχερός και όταν βρισκόμουν στο κατάστημα του Σπ. Καρτελιά παρέλαβαν το πρώτο δείγμα της Aquila και την επεξεργάστηκα λίγο.
Το δείγμα της στολής ήρθε για την παρουσίαση που θα γίνει στην κοπή της πίτας του καταστήματος την Κυριακή το βράδυ. Η κανονική διάθεση της στολής θα αρχίσει τον Απρίλιο που αναμένονται τα πρώτα κομμάτια. Η τιμή της θα είναι περίπου 1200 ευρώ. Η γνώμη μου είναι ότι αξίζει τα λεφτά της και είναι πολύ καλή. Η ποιότητα της άψογη και νομίζω ότι είναι μια από τις κορυφαίες. Άντε και πάλι σε έξοδα με βλέπω.
|
||||
|
||||
Απρίλιο ??? !!!
|
||||
|
||||
Αυτη ειναι.....