|
Στολές, μάσκες, βατραχοπέδιλα, φακοί, μαχαίρια, πυξίδες... - όλο αυτό το αναγκαίο κακό που κάνει τους κατοίκους του βυθού να μας κοιτάνε με απορία |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Στεγανή και ...φυσικές ανάγκες
δεν ξερω αν ειμαι το παιδι θαυμα αλλα εχω κανει 3 ωρες επαγγελματικες καταδυσεις κρατωντας οτι ειναι να κρατηθει....οι συναδελφοι ηταν του slippad...
υπηρχε και ενας που κατουρουσε μεσα στη στεγανη του!!!!!!μπλιαχ...αλλα μπλιαχ ηταν γενικως ο τυπος.... αλλαζωντας λιγο το θεμα εχω να πω οτι τοσα χρονια δεν εχω κατουρησει ποτε μα ΠΟΤΕ στη στολη μου (την υγρη εννοω βεβαια!) |
|
||||
|
||||
Και εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με 1,5 ώρα που έχω καθήσει στο νερό και 30' με την στολή φορεμένη για να μπείς και να βγείς = 2 ώρες..
Φαντάζομαι πρέπει να έχεις πιεί καφέ πριν ώστε να θές άμεσα... Μιας και την λύση τους slipad την βρίσκω αποκρουστική, τα αγοράκια έχουμε αυτό που λέγεται p-valve όπως έιπαν και οι άλλοι .. τα κοριτσάκια τώρα είναι άτυχα σε αυτό
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Την προηγούμενη Κυριακή σε βουτιά 1:30' "έβρεξα" τέσσερις φορές την υγρού τύπου (κατούρημα έτσι να μην παρεξηγιόμαστε). |
|
||||
|
||||
οποτε να υποθεσω οτι το dimitrisK ειναι το Δημητρης Κ(ατρουλης)?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Απο την αρχή του χρόνου που άλλαξα στολή (υγρού τύπου) δεν έκανα ακόμη κατάδυση μεγαλύτερη απο 60λεπτά έτσι έιναι ακόμη καθαρότατη. Ετσι κι' αλλίως όλο το καλοκαίρι χρησιμοποιούσα την κοντή. Γι' αυτή δεν λέω
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
τελικά την πανα βρακάκι δε θα τη γλιτώσουμε...
τουλάχιστον στα 60 (χρόνια ουχί μέτρα) θα είμαστε ήδη έτοιμοι και δε θα μάς πέσει πολύ βαρύ το πράμα σε σχέση με τους συμβατικούς συνομηλίκους μας..... Μήπως έχετε να προτείνετε και καμιά μάρκα? Τα slippad είναι καλά; Από μεγέθη γνωρίζετε; (ρε που καταντήσαμε, μάς έχει ισοπεδώσει παντελώς αυτή η κατάδυση )
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και προσοχη μην κρατηθεις και μαζευτει μεγαλη ποσοτητα απο ουρα. Καθε φορα που θα νιωθεις την αναγκη feel free αλλα σιγα σιγα... |
|
||||
|
||||
ουυυυυ βρωμογεροι!!!!
|
|
|