|
Nitrox, Trimix κι άλλες άγνωστες λέξεις... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Κατασκευάζετε μόνοι σας τα μίγματα σας;
κατι ερωτησεις που κανεις βρε δημητρη και συ....
η συναναστροφη μου με αυτους τους ανθρωπους με γυρισε πισω στην αρχη του 20ου αιωνα αγκαλια με σφουγγαραδες! Ενας μαλιστα απο αυτους βουταγε μαζι μας στο Ριο-Αντιριο και οταν κρυωνε εκοβε απο τις βαθειες στασεις (στα 25μ) και προσεθετε χρονο κατα το δοκουν στις 9 και 6 .... και οσο για τα τσιμπηματα που ενοιωθε στα γονατα κατοπιν, ελεγε οτι ειναι αρθριτικα .... Το ιδιο ελεγε και ο λορδος Halley οταν πειραματιζοταν στις καταδυσεις το μακρινο 1690. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Πιστευω ομως οτι το πολυ στα τελη του Αυγουστου, θα εχω πληρες σταθμο (το θεμα ειναι οικονομικο). Αυτο που θελω ομως να σου πω με ετουτο το ποστ (το τελευταιο, το οποιο και δεν θα σβησω), ειναι το εξης. Ειδα σε ενα αλλο ποστ σου, οτι αντιμετωπισες προβληματα συνδεσεων (ρακορακια, ανταπτορακια, και σουξου μουξου μανταλακια). Ολα αυτα ξερεις πως θα τα λυσεις με τον καλυτερο τροπο??? Αγοραζοντας εναν ερασιτεχνικο τορνακι. Υπαρχει Γερμανικο (το οποιο αγορασε προχτες ενας φιλος μου που ασχολειται με κατασκευες, και σκεφτομαι να παρω και γω) με 1200 ευρω. Υπαρχει και Κινεζικο με τα μισα λεφτα, αλλα δεν στον συνιστω. Αυτος ο τορνος εχει διαστασεις 1μΧ04μΧ04μ περιπου, μπαινει επανω σε μπαγκο, και με αυτον μπορεις να κανεις παπαδες. Το να μπεις στο νοημα και να τον μαθεις ειναι ζητημα 5 ημερων. Ειναι πανευκολο. Το απολυτο εργαλειο για μια αποθηκη γενικα, καταδυτικων υλικων, ειναι αυτος ο τορνος. Δεν τρεχεις καθε φορα στον καθε μαλ....α τορναδορο και να προσπαθεις να του δωσεις να καταλαβει τι θελεις και στον πατο αυτο που θα σου φτιαξει να ειναι αχρηστο (αυτο παθαινω παντα εγω με τους τορναδορους εδω). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γεια σου φίλε. μπορείς να μου πείς πιό πολλές πληροφορίες για τον σταθμό. ειδικά για αυτό που πήρες έτοιμο. μάρκα, κόστος, τροποποιήσεις κλπ. ευχαριστώ Σπύρος |
|
|