|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 10/11.05.2008 - Σχολείο Ο2 Provider για μέλη του ΤΗΘΥΣ
11. Απόλλων Θρασυβουλίδης
|
|
||||
|
||||
12. GB
|
|
||||
|
||||
13. Babis
αλλά πιθανά μόνο για το πρώτο ΣΚ. Η επόμενη ημερομηνία δεν είναι κατάλληλη για μένα.... |
|
||||
|
||||
το ΔΣ του συλλογου φυσαει........50 κομβους τουλαχιστον!!!!
|
|
||||
|
||||
Παιδιά, ο πρώτος κύκλος ειναι για 12 άτομα όπως θα είδατε και στην ανακοίνωση. Βέβαια είναι πασιφανές ότι το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγαλύτερο.... Συνεχίστε να δηλώνετε συμμετοχές (δεν αποκλείεται άλλωστε να υπάρξουν και ακυρώσεις) και είμαι σίγουρη ότι θα οργανωθεί και ο επόμενος κύκλος το συντομότερο δυνατό.
|
||||
|
||||
Και εγώ αν και άργησα
|
|
||||
|
||||
Καλημέρα & καλό μήνα σε όλους
έστω καθυστερημένα, δηλώνω και εγώ. Να παρακαλέσω, σε περίπτωση που γίνει 2ος κύκλος να μας ενημερώσετε και με PM ...γιατί συχνά χάνω επεισόδια Ευχαριστώ,
Beracuda #28 Μέλος ΤΗΘΥΣ “O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή! |
|
||||
|
||||
Επειδή βλέπω μεγάλη διάθεση για συμμετοχή από τους φίλους - μέλη του Συλλόγου για το Σχολείο, με χαρά παραχωρώ τη θέση μου στον επόμενο που δήλωσε συμμετοχή.
Μπορώ να περιμένω για τον επόμενο κύκλο, όταν και εφόσον διοργανωθεί. Οπότε: 1. DHMHTRHS 2. Nikos 3. billy 4. Physalia 5. Χρήστος Ευθυμίου 6. Ingeborg Ευθυμίου 7. Μιχάλης Παπαδογιαννάκης (μόνο αν το σχολείο γίνει το Σ/Κ 17&18 Μαΐου) 8. Νεοκλής Κονταράτος 9. Ζίνα Μακροπούλου 10. Απόλλων 11. GB 12. Babis
|
||||
|
||||
Γιώργο με συγκινείς......
Ορμώμενη από το καλό σου παράδειγμα, δίνω κι εγώ τη θέση μου στον Lazario!