|
Ας μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, για ακόμη πιο απολαυστικές βουτιές... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: "θέλω να μείνω για 2 ώρες στα 10μετρα"
Παράθεση:
Αυτες ωστόσο εξακολουθουν να θεωρούνται "καταδύσεις αναψυχης" (ενω οι άλλες οχι)??? ok, εξαλλου οπως πολύ σοφά εχει καποιος για υπογραφή του: "καθε καταδυση ειναι ενα γραμματιο που το πληρωνεις αργότερα" ε και..?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Συγνωμη φιλε Manta αλλα σε αυτο θα διαφωνησω...Νομιζω οτι στην θεωρια μπορει να το λεμε αλλα στην πραξη λιγο δυσκολο...(εαν το γεμισμα ειναι στα 220bar) Αρκετες απο τις δουλειες μου ειναι στα 8-10 μετρα και για αρκετες ωρες με αποτελεσμα να εχω μια μικρη αποψη. Η καθημερινη βουτια σε τετοιο βαθος και αρκετη ωρα ειναι οντως επικινδυνη. Αλλα μην ξεχναμε οτι σε αυτα τα βαθη και για 4-5ωρες δουλευουν οι δυτες σκουλικιων και οστρακων.Και σχεδον σε καθημερινη βαση! και εννοειται η χρηση υπεροξυγονομενων μειγματος ειναι κανει θαυματα.....ειδικα σε αυτο το βαθος. |
|
||||
|
||||
Ζήνα δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στο να παραμείνεις στα 10 μέτρα για 2 ώρες τηρουμένων των ακολούθων:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σώτος Χριστοδούλου : 28-05-08 στις 20:01. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βεβαίως μπορούμε να κάνουμε άφοβα που και που βουτιές στα –10m, 2 ώρες, αλλά όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο Σώτος, “να μην το κάνουμε συνήθεια”. |
|
|