|
Σχετικά με την καταδυτική αγορά - πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους: τι σας αρέσει, τι σας εκνευρίζει... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ετήσιος έλεγχος εξοπλισμού..(?)
Παράθεση:
Εκείνο που θα ήθελα να σου προτείνω εγώ είναι, να φροντίσεις να μάθεις τη λειτουργία του εξοπλισμού σου. Χωρίς αμφιβολία μετά από λίγο καιρό θα είσαι σε θέση να ξέρεις πότε ο εξοπλισμός σου χρειάζεται σέρβις ή όταν δώσεις τον εξοπλισμό σου για σέρβις θα είσαι σε θέση να ελέγξεις αν το σέρβις έγινε σωστά και αν το κόστος κυμαίνεται σε λογικά επίπεδα. Δεν είναι εύκολο πράγμα αυτό που σου προτείνω είναι όμως κατά την γνώμη μου αναγκαίο ώστε να βγεις από τέτοιου είδους διλήμματα, υπάρχουν ευκαιρίες δες π.χ εδώ. και εδώ Και πολλές άλλες παρουσιάσεις που γίνονται κατά διαστήματα στο Σύλλογό μας για την επιμόρφωση των μελών μας και όχι μόνο. Χρόνια πολλά, Καλό Πάσχα. |
|
||||
|
||||
Τι μοντέλο scubapro? Σίγουρα το κόστος είναι διαφορετικό για π.χ ΜK2, R290, Octopus απο MK25, S600, Octopus. Το κόστος για το πρώτο θα είναι πιό φθηνό απο το δεύτερο.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
αφού ευχαριστήσω τους darisg, Jsub, Ναυτίλος και Χρηστος Ευθυμιου για τις πολύτιμες και πολύ χρήσιμες συμβουλές και απόψεις τους , να προσθέσω για τον χρήστη Manta ότι ο ρυθμιστής μου είναι scubapro MK25, το τζάκετ scubapro T-ONE και το χταπόδι scubapro C200. (να τονίσω ότι στο περσινό σέρβις ΔΕΝ συμπεριλαμβανόταν το "χταπόδι", η αγορά του έγινε μετά ) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theod : 17-04-12 στις 20:01. |
|
|