|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιο wing;
Πανω στην ωρα Θανο που κοιταω για wing
Ειδα αυτο και μου αρεσε (και σε καλη τιμη σχετικα) με απλο inflator βεβαια. Επισης αυτο με αυτο το σακο Το diverite μαλιστα το εχουν και με δωρεαν μεταφορικα αλλα δεν ξερω τι παιζεται με τελωνειο και αν συμφερει απο Αμερικη ή Αγγλια. Τιμες απο Ελλαδα δεν εχω ρωτησει ακομα αλλα μαλλον θα ειναι αρκετα ακριβοτερα. Οι αποψεις/συμβουλες σας? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα DiveRite στην Ελλάδα τα εισάγουν 2 τώρα, ο Σωτηρίου και ο Βυθος Απο την σελίδα της DiveRite We found 2 agent(s) in Greece!
Τα Buddy τα είσάγει (;; ) ο Σωτηρίου. Μάλλον όμως θα σου έρθει φθινότερα απο Αγγλία. Από τα δύο, εγώ θα διάλεγα το DiveRite, μιας και έχει το έξτρα πλεονέκτημα ότι αγοράζοντας ένα σάκο για μονή μπουκάλα, έχεις δύο συστήματα. Όσο για το harness, δεν θα διάλεγα με τίποτα πλαστικό επάνω, μιας και υπάρχει πιθανότητα να σπάσουν. Θα διάλεγα κάτι τέτοιο
Θάνος Αγγελόπουλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thanos : 16-10-07 στις 00:52. |
|
|||
|
|||
Ο Βυθος παντως στο site του δεν τα εχει
Θα παω μια βολτα απο κει μαλλον |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Επίσης στο οικογενειακό "πακέτο" έχουμε και αυτό (της γυναίκας μου). |
|
||||
|
||||
Χωρίς παρεξήγηση αλλά .... προτιμώ της γυναίκας σου
|
||||
|
||||
Eγώ έχω αυτό
|
||||
|
||||
Αλέξη ο φίλος ο sharkius ψάχνει για wing και αυτό όπως έιδες είναι ένα απο τα δύο που κοίταζε... ποιες οι εντυπώσείς σου και για τι είδους βουτιές το έχεις χρησιμοποιήσει (εννοώντας με μονή ή διπλές μπουκάλες)
Tnx!
|
||||
|
||||
Εγώ το χρησιμοποιώ και με μονή (18, 12, 10) αλλά και με διπλές 10άρες ή 12άρες και deco stage. Είναι φτηνό και κάνει τη δουλειά που θέλω. Μπορείς επίσης να αντικαταστήσεις τη πλαστική πλάτη με ατσάλινη ή αλουμινίου.
|
||||
|
||||
Χα, δες βρε wing που είναι σαν μην υπάρχει όταν το φοράς.
Η εικόνα που ακολουθεί είναι ακατάληλη για ανήλικους DIRάδες. |
|
||||
|
||||
Δεν μου αλλάζεις γνώμη, ακόμα προτιμώ της γυναίκας σου