|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Τι ειναι αυτο ??????
Παράθεση:
fantastico! με λιγο http://www.google.com/translate_t η http://babelfish.altavista.com παλευται ανετα (ειμαι 2 χρονια μελος σε γαλικο website για rb και ξερω( μονο το merci) thanks |
|
||||
|
||||
Δημήτρη, μην ανησυχείς, τα παιδιά μιλάνε και αγγλικά
Αρκεί να τους προσεγγίσεις λίγο ταπεινά και να μην τους αρχίσεις στα δύσκολα (ξέρεις τώρα τους ιταλούς!)
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Φυσικα ειναι κατανοητο το περιεχομενο , δεν παυει να ειναι απιστευτα αστειο !! |
|
||||
|
||||
Επίσης μπορείτε να μεταφράσετε το κείμενο από ιταλικά σε αγγλικά και μετά από αγγλικά σε ελληνικά.
Θα πάρετε κάτι απίστευτα σουρεάλ αποτελέσματα. Παραθέτω χαρακτηριστικό παράδειγμα Παράθεση:
|
||||
|
||||
Ελεος Μαρια...ζαλιστηκα
Δημοσιευτηκε η ερωτηση εκει τελικα ? Το The Thing ειναι μεγαλο αστερι
|
|||
|
|||
[quote=Manogr;
Δημοσιευτηκε η ερωτηση εκει τελικα ? Το The Thing ειναι μεγαλο αστερι [/quote] Eυχαριστω , ευχαριστω !! Βγαινουμε βολτα στην παραλια καθε απογευμα στις 5 , ειναι πολυ παιχνιδιαρης , οπως ειδατε αλλωστε !!!! Τωρα δημοσιευω την ερωτηση . |
|
|||
|
|||
The Alien makes me think of Bonellia viridis, or similar. Surely disturbed by the light, if it is.
confirm. it is an echiurida: Bonellia viridis nin Αυτες ειναι οι απαντησεις που πηρα απο το forum αυτο . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Είναι πάντως πολύ πιθανό να λάβεις και άλλες απαντήσεις που να μην έχουν καμία σχέση με τις πρώτες....
|
|||
|
|||
Πηρα και αυτην την απαντηση απο Θαλ. Βιολογο στην Θεσσαλονικη .
Πιστευω οτι καποια στιγμη θα βγει ακρη Δεν έχω δει τέτοιο "allien". Μόνο από τη θεωρία γνωρίζω (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ) ότι υπάρχει Φύλο Sipincula ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ είναι Golfingia. Αλλά δεν μπορώ να εκτιμήσω το μέγεθος από το video και έτσι αμφιβάλλω... ΙΣΩΣ ανήκει στο Φύλο Priapulida (άλλο σκουλικωειδές) ΙΣΩΣ ανήκει στο Φύλο Echiura |
|
||||
|
||||
Μιχαλη αν θελεις δημοσιευσε την ερωτηση και εδω: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=258 οπου ειναι η κατηγορια του Dr. Ron Shimek που θεωρειται απο τους καλυτερους βιολογους θαλασσιων ασπονδυλων και εχει και καποια εξειδικευση στα σκουλικια... ειμαι σιγουρος οτι μπορει να σου απαντησει... Αν δεν θελεις να γραφτεις στο Aquazone (forum για ενυδρεια) ή βαριεσαι πες μου να την δημοσιευσω εγω !