|
Συζητήσεις για ρυθμιστές, φιάλες και συνδυασμούς τους (διπλές, stage, κλπ) - Υπομονή, στις 100.000 βουτιές εμφανίζονται βράγχια! :-) |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Οι Καλύτεροι (;;) Ρυθμιστές Αναπνοής
Παράθεση:
Νομίζω ότι ο Mark Ellyat βουτάει με Mares μιας και είναι σπόνσοράς του... αλλά δεν βάζω το χέρι και στην φωτιά γι΄αυτό
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το WOB κάτω του 3.0 j/L είναι το κριτήριο της ΕΕ (50μέτρα, 62,5 Λ/λεπτό κλπ κλπ). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τελικά δεν μπορώ να πω ότι ο Poseidon ήταν καλύτερος από τους Mares. Οι καταδύσεις μου είναι με αέρα (max +60m). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Ξέχασα να σημειώσω τι είδους είναι τα πρώτα στάδια,,,
Apeks XTX200 Tungsten - Ισορροπημένο Διάφραγμα Aqualung Legend LX Supreme Υπέρ-Ισορροπημένο Διάφραγμα Atomic T2 - Ισορροπημένο Πιστόνι Beuchat VX200 - Ισορροπημένο Διάφραγμα Coltri Sub Ocean C11000 - Ισορροπημένο Διάφραγμα Cressi Ellipse Titanium- Ισορροπημένο Διάφραγμα Mares Abyss - Διάφραγμα Poseidon Xstream Duration 90 Rolling Διάφραγμα Scubapro MK25 S600- Ισορροπημένο Πιστόνι
|
||||
|
||||
Αν θέλεις μπορείς να μας εξηγήσεις τι είναι αυτό?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω εάν μετέφρασα σωστά τον όρο... Over-Balanced Diaphragm
Σε ένα over-balanced πρώτο στάδιο, η ενδιάμεση πίεση στον σωλήνα αυξάνει γρηγορότερα σε σύγκριση με ένα Balanced μοντέλο όταν αυξάνει πολύ το βάθος. Ελπίζω να βοήθησα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΣΗΜ. Είμαι εκπαιδευτής τεχνικών (technician trainer) της Zeagle και εκτός από τους ρυθμιστές της Zeagle έχω δουλέψει αρκετά πάνω σε όλους σχεδόν τους υπόλοιπους ρυθμιστές (Scubapro, Dacor, Mares, Oceanic, Sherwood, Apeks, TUSA, Aqualung, Cressi κ.α). |
|
|||
|
|||
Μήπως βοηθάει το παρακάτω;
http://www.aqualung.com/products/apeks_regulators.html |
|
|