|
Καλώς ήρθατε στο ScubaDive.gr! Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ας γνωριστούμε...
Καλώς ήρθες Κωνσταντίνε και από μένα
|
|
||||
|
||||
Καλωσήρθες!!
|
|
||||
|
||||
Για να μην ανοίγουμε νεο thread να καλησπερίσω τον σύλλογο και ευχομαι να εμπλουτίσει και άλλο τις ήδη πολλές δραστηριότητες του.
Θα χαρώ να τα πούμε και στην θάλασσα αλλα προς το παρόν κρυώνω με την 5αρίτσα υγρού. Όνομα: Βαγγέλης Ηλικία:28 Επάγγελμα: Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ. Καταδυτική Εκπαίδευση: Technical Diver, IANTD Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagos : 21-01-12 στις 13:49. |
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες vagos!!!!!!
Παράθεση:
περάστε κάποια τρίτη από το στέκι!!
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες και από μένα Vagos.
Για τη 5-αρίτσα αμα βάλεις κανά γιλεκάκι από μεσα ή ενα 3-αρι μονοσορτ απ' έξω θα εισαι ο καλυτερος(απο τους υγρούς γιατί υπάρχουν και κάτι στεγανά παιδιά που θα διαφωνήσουν μαζί μου). Νικ |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παίδες.
Ναι το γιλεκάκι απο μέσα σώζει σε αρκετές περιπτώσεις αλλα ακόμα δεν έχω λύσει το κρύο ειδικά στα πόδια και πιθανές κράμπες που καμιά φορά έρχονται ακόμα και καλοκαίρι ειδικά στις αναμονές deco. Απο το στέκι έχω περάσει 3 φορές μέχρι τώρα αλλα πάντα cameo εμφανίσεις. Έρχομαι και φευγω αθόρυβα. Δυστυχώς μονο τον Δημήτρη τον μέγα παρουσιαστή μας γνώριζα, οπου και έχουμε συνομιλήσει και στον χώρο του συλλόγου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vagos : 21-01-12 στις 22:33. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα ειδικά για τα πόδια .... για δες για κάλτσες μέσα απο τα μποτάκια !!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Που θα πάει 15αρι μποτάκι δεν θα βγεί; |
|
||||
|
||||
Λές εεε?? υ.γ. έρχεσαι και φεύγεις αθόρυβα .... μπα δεν νομιζω κάνεις θόρυβο !