|
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Οι προτάσεις σας είναι πάντα ευπρόσδεκτες... |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: 1.2.2015 - Σ.Ε.Α. "Τηθύς" - Πρωτοχρονιάτικη πίτα & γενέθλια συλλόγου
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
1. Δημήτρης (πίτα και τραπέζι)
2. Απόλλων (πίτα και τραπέζι) 3. Avalon[/quote] 4. Kosantos ( σε όλα ) 5. giannis74 και στα δυο 6. Χρήστος Ευθυμίου + Ingeborg Ευθυμίου (πίτα και τραπέζι) 8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ ολα μαζί τραπέζι για δυο 10. Βασιλης (σε ολα) 11. Ναυτίλος (βουτιά στο κοκορετσι) 12 Στάθης (πίτα και τραπέζι) 13 Παύλος ((πίτα και τραπέζι) 14. geogeo: Και εγώ μέσα 15. panagiotis argyrakis:εγώ + δύο ατομα ακόμα ( πίτα κ κοκορέτσι). 18. blackpanther: εγω πιτα -τραπεζι +2ατομα 21. ...
|
||||
|
||||
2. Απόλλων (πίτα και τραπέζι) 3. Avalon[/quote] 4. Kosantos ( σε όλα ) 5. giannis74 και στα δυο 6. Χρήστος Ευθυμίου + Ingeborg Ευθυμίου (πίτα και τραπέζι) 8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ ολα μαζί τραπέζι για δυο 10. Βασιλης (σε ολα) 11. Ναυτίλος (βουτιά στο κοκορετσι) 12 Στάθης (πίτα και τραπέζι) 13 Παύλος ((πίτα και τραπέζι) 14. geogeo Και εγώ μέσα 15. panagiotis argyrakis:εγώ + δύο ατομα ακόμα ( πίτα κ κοκορέτσι). 18. blackpanther: εγω πιτα -τραπεζι +2ατομα 21. kristalia
|
|||
|
|||
Δραγώνας σύνολο είμαστε 4 άτομα
|
|
||||
|
||||
2. Απόλλων (πίτα και τραπέζι) 3. Avalon 4. Kosantos ( σε όλα ) 5. giannis74 και στα δυο 6. Χρήστος Ευθυμίου + Ingeborg Ευθυμίου (πίτα και τραπέζι) 8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ+3 12. Βασιλης (σε ολα) 13. Ναυτίλος (βουτιά στο κοκορετσι) 14. Στάθης (πίτα και τραπέζι) 15. Παύλος ((πίτα και τραπέζι) 16. geogeo Και εγώ μέσα 17. panagiotis argyrakis:εγώ + δύο ατομα ακόμα ( πίτα κ κοκορέτσι). 20. blackpanther: εγω πιτα -τραπεζι +2ατομα 23. kristalia 24. GKanel
|
||||
|
||||
Το μενού στην Ταβέρνα έχει κανονιστεί, ως εξής, ανά 4 άτομα:
Για όλα τα παραπάνω το κόστος είναι 14 € ανά άτομο και αποτελεί φιξ τιμή.
Scuba Club Tethys Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη geogeo : 31-01-15 στις 21:10. |
|
||||
|
||||
Scuba Club Tethys Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σ.Ε.Α. ΤΗΘΥΣ : 31-01-15 στις 19:14. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
2. Απόλλων (πίτα και τραπέζι) 3. Avalon 4. Kosantos ( σε όλα ) 5. giannis74 και στα δυο 6. Χρήστος Ευθυμίου + Ingeborg Ευθυμίου (πίτα και τραπέζι) 8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ+3 12. Βασιλης (σε ολα) 13. Ναυτίλος (βουτιά στο κοκορετσι) 14. Στάθης (πίτα και τραπέζι) 15. Παύλος ((πίτα και τραπέζι) 16. geogeo Και εγώ μέσα 17. panagiotis argyrakis:εγώ + δύο ατομα ακόμα ( πίτα κ κοκορέτσι). 20. blackpanther: εγω πιτα -τραπεζι +2ατομα 23. kristalia 24. GKanel 25. Μιχάλης Σολανάκης +1 ακόμα 27. Φοίβος (πίτα και τραπέζι)