|
Dive Computers: Συγκρίσεις και απορίες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Tech Dive Computers - Απορίες και προβληματισμοί
Γιατί, το ΜΥΑΛΟ δεν μπορεί να κάνει fail κάτω απο τις κατάλληλες συνθήκες?
Όπως το βλέπω εγώ και με βάση ό,τι έχουμε πει μέχρι τώρα ο συνδιασμός και των 2 είναι το καλύτερο. Αρκεί κάποιος να έχει την διάθεση (βασικό) και την πειθαρχία (βασικότερο) να κάνει και κάποιες (ή και όλες αν αυτό προτιμά) με πίνακες και με backup το computer, έτσι ώστε να μην ξεχάσει και τον τρόπο αυτό. Θα το δω και στην πράξη το χειμώνα και θα πράξω ανάλογα. Δημήτρη, με ποιο computer θα έλεγες ότι είσαι πιο ευχαριστημένος? |
|
|||
|
|||
φτασαμε στο ναυαγιο ο καπετανιος ειπε ο πυθμενας ειναι στα 52μ
υπολογισαμε το προγραμμα για 52μ αν ημουν σπιτι και εκανα τον ιδιο υπολογισμο θα εβαζα 2-3 μετρα παραπανω αλλα οταν εισαι πανω στο σκαφος και ο καπετανιος εχει ριξει το shot line γιατι να μην υπολογιζω σε αυτο το βαθος??? moving on δυσκολευομαι να πιστεψω οτι η θερμοκρσια του νερου στο Θερμαικο η στον Πατραικο ειναι πιο χαμηλη απο τη Μαγχη η απο τη Βορεια Θαλασσα, Η οτι ο Θερμαικος και ο Πατραικος ειναι πιο tidal απο τη Μαγχη και τη Βορεια Θαλασσα Η οτι η ορατοτητα στη Μεσογειο ειναι χειροτερη απο το καναλι τη Μαγχη... αλλα ισως κανω λαθος Μπορει οταν ερθω στην Ελλαδα να με πεισεις για το αντιθετο ψαχνω για καταδυτικο στην Ελλαδα που θα μπορουσε να υποστηριξει εμενα και καμια δεκαρια ακομα αλλα αυτο ειναι θεμα για αλλο thread... Παράθεση:
Η ζημια απο τις βομβες βυθου ηταν τοσο μεγαλη που απο το ρηγμα που ανοιξε, ενας φιλος απο το σκαφος ανεβασε ενα (σπασμενο) πιατο με τη σβαστικα στο πισω μερος ενω εγω απο εκει που ημουν μονο κοιταζα Δ |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
το Shearwater Predator ειναι πιο νεο και δεν το ξερω τοσο καλα / δεν το εχω χρησιμοποιησει τοσο πολυ Σε μια καταδυση το προηγουμενο σκ μου ειπαν οτι κατα τη διαρκεια του deco stop μπορουσαν να δουν καλυτερα το Shearweater ... το shearwter το εχω pluged-in στον inspo μου και μου δινει realtime deco βασισμενο στο πραγματικο ppO2 εvω το OSTC ειναι standalone horses for courses!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη submarine1980 : 21-08-13 στις 15:36. Αιτία: spelling - typos |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το πρόβλημα είναι οτι δεν το παίρνεις χαμπάρι. Παράθεση:
Αρκεί βέβαια να υπάρχουν σαφή περιθώρια ασφαλείας. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
(http://www.extremedivers.gr/new/product.asp?catid=1158) |
|
|||
|
|||
Έχω εγώ την ΒΤ έκδοση. Αν θες να μάθεις για τη Νιτροχ έκδοση δεν την έχω δοκιμάσει.
|
|
||||
|
||||
Πόσο καιρό το εχεις; Είσαι ευχαριστημένος; Προβλήματα σου έχει βγάλει;
|
|
|||
|
|||
Νομίζω ότι είναι λίγο εκτός θέματος αυτή η συζήτηση στο συγκεκριμένο thread, οπότε αν γίνεται να μεταφερθούν τα 3-4 τελευταία μηνύματα σε ένα άλλο thread και μπορούμε να το συζητήσουμε εκεί.
|
|
|