|
Ό,τι ξέρουμε ή θέλουμε να μάθουμε για τους θαλάσσιους οργανισμούς |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Μια συνηθισμένη κατάδυση "στην αυλή μας"
Σπηλιές θάλασσες βουνά τρύπες καταρράκτες πως να μην τα μπερδέψεις βρε Μήτσο. Χα χα χα . πάντα να τα μπερδεύεις πάντως όπως λέει και ο Φοίβος, γιατί τέτοιες συζητήσεις ανει ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές
|
||||
|
||||
Nάστε καλά παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!!!
Δημήτρης
|
||||
|
||||
πολυ ωραιες φωτο
ΖΩΝΤΑΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!! υγ οσο για τους ψαρομπουκαλους ................. καλο θα ειναι να μην αρχισω το ''κοσμιτικα επιθετα''..................... ααααααααααααααααιντε ...............................
|
||||
|
||||
.
Στο παρακάτω videaki θα δείτε στα πρώτα δευτερόλεπτα το κοπάδι με τα μαγιάτικα που έχει φωτογραφίσει ο Χρήστος. ( … με αρκετή καλή θέληση φαίνονται κάτι σκιές πέρα απο τα μικρόψαρα , ... δεν πρόλαβα να ξεκλιπάρω/οπλίσω … την φωτογραφική μηχανή μου ) . Στο 00:48 , εχω να παρατηρήσω ένα είδος που συναντάται συχνά στις θάλασσες μας τα τελευταία 37 χρόνια , καθώς και στο 00:59 άλλο ένα , που το συναντώ σε κάθε βουτιά μου ! Πέρα από το humor mood , στο 1:14 και έπειτα, ξέρει κανείς αυτά τα ‘’φαντασματάκια’’ τι είναι ? Φυσικά τα videoσκόπισα και τα άφησα στην ησυχία τους, δεν τα έκανα busted όπως λέει το theme song . |
|
|||
|
|||
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!! Μητσάρα τέλειο το βιντεάκι σου
|
|
|