|
Εντοπίσατε ρύπανση ή κάποιο άλλο πρόβλημα; Ενημερώστε μας να αντιδράσουμε όλοι μαζί |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Θρασος κοινωνικα και νομικα αποδεκτο !!!
Παιδια του μιλησα του ανθρωπου . Τι να σας πω τωρα . Πληρωμενη απαντηση κονσερβα εισεπραξα με σκληρο ειρωνικο τονο : Εχω αγνοια του θεματος , ζητα συγγνωμη εκ μερους μου .
Παλι ρεζιλι εγινα και τιποτα δεν εγινε . Παλι γελαν εις βαρος μου και αυτο δεν με ενοχλει διοτι ολοι μαθαμε να κρινουμε . Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι γελαν γιατι καμαρωνουν για αυτο που κανουν και που εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιιιιιποτα γι αυτο . Να σας πω ομως κατι αλλο ? Ποτε δεν θα καταφερουμε τιποτα σε αυτον τον τομεα , διοτι παρα πολλοι απο "εμας" που θα ασχοληθουμε και θα τρεξουμε , θα υπονομευουν τις προσπαθειες μας διοτι δεν θελουν να σταματησουν και οι ιδιοι να ψαρευουν με scuba . Ειτε στην Αθηνα , ειτε στην Θεσσαλονικη ειτε οπουδηποτε . Βλεπετε ειναι τεραστια μαγκια το ολο θεμα και ειμαστε υπερηφανοι διοτι εχουμε και τετοιους μαγκες πολιτικους , μεγαλοδημοσιογραφους κλπκλπ που παιζουν αυτο το παιχνιδακι που λεγεται ψαρομπουκαλο . Αλλα ξερετε και κατι αλλο , αυτα δεν τα λεω εγω , μου τα υπαγορευει ο Φιντελ Καστρο μεσω ραδιοφωνου που εχω μεσα στο κεφαλι μου . Γιατι αν τα ελεγα εγω , θα επρεπε να λογοδοτησω και στους ευθικτους παρανομουντες (πως αποδεικνυεις κατι τετοιο , πως αποδεικνυεις οτι ο καθε πολιτικος λεηλατει το δημοσιο χρημα , τολμα και δες που θα καταληξεις) . Γιωργο Δελ ΕΦΤΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :thum bup: Πες μου λεπτομερειες please please please . Ενδιαφερομαι τρελλα! |
|
|||
|
|||
Κάτσε βρε Μιχάλη, γιατί πραγματικά με μπερδεψες
Μερικά μηνύματα πριν, έγραψες: Παράθεση:
Την βιτρίνα την άλλαξε τουλάχιστον? Νομίζω είναι κι αυτό σημαντικό...
|
|||
|
|||
Η βιτρινα παραμενει ως ειχε και χθες .....
|
|
|||
|
|||
Δεν αλλαξε και δεν θα αλλαξει .
Καταλαβαινεις Φοιβο και Μαρια γιατι φωναζω ? Πραγματικα δεν υπαρχει κανενας λογος να μιλαμε να εξηγουμε κλπ . Σαν να πηγαινεις στον παπα της ενοριας σου και να συζητας για αληθειες στην θρησκεια αισθανεσαι . Τζαμπα μιλησα παλι , αδικα εκτεθηκα και λυπαμαι που σας κουρασα ! Καλη αναδυση και ψαρια σε ολους του μαγκες τωρα το Σ/Κ σε ολοκληρη την επικρατεια . Ηθελα να ξερω , τωρα που απο χθες ο Κος Καμμενος ανακοινωσε την εναρξη λειτουργειας 4 θαλασσιων παρκων (δεν ξερω αν εννοει και καταδυτικων ) , που θα ψαρευετε ? Εχετε αλλες επιλογες ? Να ζητησουμε απο το κρατος να δωσει μια λυση ? Μαλλον ομως δεν σας αγγιζει αυτο . Οι ξερες σας ειναι πιο μακρυα απο τα παρκα . |
|
|