|
||||
|
||||
Απάντηση: Έρευνα Αγοράς DC
Συμφωνώ και εγώ ότι για recreational βουτιές τα περισσότερα DC κάνουν.
Δεν συμφωνώ ότι οι περισσότεροι αγοράζουν DC πριν απο τον άλλο εξοπλισμό γιατί δεν τα νοικιάζουν τα καταδυτικά... πιστεύουν το κάνουν για να νιώθουν πιο ασφαλείς... Εγώ ένα Suunto θα αγόραζα και θα έκανε μια χαρά την δουλειά του..
|
||||
|
||||
Οσο περισοτερο επιμενει καποιος πριν την 20 βουτια του να αγορασει dc τοσο επιβεβαιωνει την υποψια μου οτι η εκπαιδευση του του αφησε υπερβολικα κενα αυτοπεποιθησης που προσπαθει να γεμισει με προσθετο εξοπλισμο.
|
|||
|
|||
έχω βολευτεί με ένα mares mission puck 2 κ τα μέτρα που δουλεύω δεν ξεπερνάνε τα 30 , πιστευω οτι βοηθαει αρκετα ενα dc αλλά πάνω απ όλα είναι η σωστή εκπέδευση κ γνώση...όπως επίσης κ μια προλυπτική αποσυμπίεση δεν χαλάει κανέναν...
|
|||
|
|||
Καλημέρα
εχω σκοπό να αρχίσω να ψαχνω καποια στιγμη για να αγοράσω ενα Dive Computer. Προς το παρον είμαι Open water+nitrox diver και σκοπευω μολις μαζεψω λιγες βουτιτσες παραπανω (εχω 15 μεχρι τωρα) να κανω το advanced. τι με συμβουλευετε να κοιταξω όσον αφορά τα DC? Δηλαδή τι να προσέξω και τι να αποφύγω?να σημειώσω ότι το Dive Computer θέλω να το φοράω μονο για καταδύσεις όχι και σαν ρολόι Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις πολύτιμες για μένα συμβουλες σας |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τέλος, μια και εκτιμώ το ότι θέλεις "να κάνεις μερικές βουτιές" πριν κάνεις το "Advanced" , αν θέλεις την γνώμη μου, μάθε πολύ καλά την χρήση των πινάκων και να έχεις μαζί σου σε κάθε σου βουτιά ρολόι και πίνακα.
|
|||
|
|||
Ευχαριστω πολύ, θα τα κοιταξω
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σωστός ο Γιώργος Μπράβο.. . |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Το ερώτημά μου όμως είναι πως θέλω να αποφασίσω τι να πάρω από dc διότι έτσι και αλλιώς θα το πάρω. (τους πίνακες δεν τους σνομπάρω και φυσικά όπως τους διδαχθήκαμε όλοι, έτσι θα μάθω να τους χρησιμοποιώ όπως και εσείς). Χαζεύοντας λοιπόν λίγο στο ιντερνέτ έπεσα πάνω σε αυτό το site (http://www.scubastore.com/scuba-divi...to-vyper/517/p) και αναρωτιέμαι αν το θεωρείτε καλό σε σχέση τιμής –ποιότητας. Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε σε αυτήν την τιμή? Απ’ότι διάβασα το συγκεκριμένο καλύπτει καταδύσεις air nitrox και gauge mode και μπορώ να το συνδέσω και στο sto pc για download profil. Κατά την γνώμη σας και την εμπειρία σας είναι αξιόπιστα τα suunto? |
|
|